Sunday, 3 June 2018

Promosi Raya Premium Beautiful 2018

---> PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018<---
---> PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018 <---
---> PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018 <---

promosi_raya_premium_beautiful_2018

Musim2 puasa ni ramai juga yg amik kesempatan nak turunkan berat badan kan. Tapi tu laaa, bulan puasa juga la banyak dugaan nih.

❌Tak mampu nak diet, kaki makan. Pantang tengok makanan sedap kat bazar dan buffet Ramadhan 🍗🍫🍟

❌Tak ada masa nak bersenam, tambah2 pula Romadhonnn, kurang tenaga nak senam ni 😅

❌Tak sanggup dah nak makan pil, serbuk untuk kurus semua. Malas nak bancuh2 dan risau kesihatan buah pinggang.

❌Tak suka sapu losyen2 panas, tak selesa

❌Tak mampu kawal perasaan jealous bila tengok orang lain nanti pakai Baju Raya nampak cantik dan kemas, tapi kita... Hmmm

Jangan risau, jangan putus asa. Saya ada penyelesaian yang mudah untuk uols
👇👇👇

💞Pakaian Dalam Pembentukan No 1 di Malaysia, Premium Beautiful💞

Kenapa korang harus cuba PB nih ?

✔Diiktiraf Superbrand iaitu korset yg paling banyak terjual dan paling tinggi kualiti di pasaran!
✔Mempunyai Warranty seumur hidup, kalau koyak atau cangkuk/tetulang patah, boleh hantar repair percuma je!
✔Diiktiraf Pakar Tulang Belakang US. Sesuai untuk mereka yg mengalami masalah postur badan dan sakit belakang.
✔Fabrik yang lembut, sejuk dan meregang 360 darjah. Kalau nak pakai time bersenam, aerobic, zumba ke, pun boleh 😀
✔Fabrik yang tidak berbau

Bukan tu sahaja, Premium Beautiful ni juga dikenali sebagai "One Stop Centre" kerana fungsinya yang menyeluruh seperti di bawah👇👇👇

💞mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya
💞memberikan bentuk badan idaman
💞mencantikkan dan membentuk semula punggung dan payudara yang lebar dan jatuh
💞menetapkan rahim pada kedudukannya serta menguatkan lagi rahim
💞melancarkan period yang tidak teratur atau berketul
💞mengatasi masalah Senggugut teruk
💞mengatasi masalah sakit belakang/bongkok/slipdisc/scoliosis
💞mengatasi masalah dalam rahim seperti cyst dan fibroid

Jangan fikir lama-lama,
Saya nak tawarkan Diskaun Ramadhan up to RM500 + 6% GST Waived bersama FREE Gift Special!!

Jimat banyakkk, untung sangattt!
Direct whatsapp zahra +60132809463 😊

promosi_raya_premium_beautiful_2018
hilang separuh lemak di badan, nampak makin sihat dan makin muda dari usia

promosi_raya_premium_beautiful_2018
premium beautiful membantu melancarkan kitaran period yg tidak teratur

promosi_raya_premium_beautiful_2018
kalo tak tanya tak tahu pula dia lepas bersalin kan, czer pula tu. dengan premium beautiful badan kembali menawan.

. . .

Tak sabar saya nak pakaikan PB untuk wanita di luar sana supaya boleh Beraya dengan "Badan baru" dan penuh Confident! 😀

Just tekan je icon di bawah dan mesej zahra k. Selamat berhari raya dan feels the confident body raya with premium beautiful💃💃💃


Thursday, 31 May 2018

Scrub Garam Buluh Marine Essence

Hai hai hai pembaca blog zahra..zahra doakan korang sihat selalu 😍

Hari ni zahra nak memperkenalkan scrub mulus berhantu nih iaitu Scrub Garam Buluh Marine Essence. Zahra pakai dulu pun sebab ada masalah kulit la, mula2 taknak percaya tp bila guna eh eh, ada perubahan.. alhamdulillah.

Zahra pakai ni sbb ada eczema kat muka, muka jadi merah, kering. Tak bestla kan, nk mekap pun tak best. By the way, bukan zahra jer terjebak, adik beradik yg lain pun ikut trjebak guna scrub mulus garam buluh ni. 😉


scrub_garam_buluh_marine_essence


Tadaaa, ni la rupa scrub tuuu. Scrub garam buluh ni best sgt sebab bau dia ya allah, bila bukak 1 rumah bole bau.. wangi yakkmat dan texture dia pun halus je, tak kasar. Sesuai utk muka dan badan.

Oh ya, scrub ni sesuai utk seluruh badan taw, termasuk muka sekali. From face to toe. Haa gitu😍

Masa zahra kena eczema tu ya allah, semua orang tegur.. takmo takmo keluar rumah, malu. Sehinggakan zahra kena jumpa doktor pakar. Teruk bebeno masalah ni kan. And now i feel confident, beautiful with my skin. Sangat puas hati sbb kulit jd moist, bersih. Hanya pakai sebab ezcema, tp masalah lain juga turut takde. Jerawat, parut2 jerawat juga semakin hilang💃

Ape yg zahra suka sangat dengan scrub ni sebab ada shea butter dan honey extract. Itu la yg menyebabkan kulit jd lembut dan membantu kulit bermasalah.

Kenapa perlu scrub muka?

Walau kita pakai bedak je pun, scrub muka ni tetap kena masuk dlm routine penjagaan muka sebab scrub penting untuk jaga kecantikan dan kebersihan kulit.

Tugas2 scrub ni sebenarnya utk

1. Deep cleansing, yg mana facial wash tak dapat hilangkan tu, kita scrub la jawabnya. Scrub juga bantu elak masalah kulit berminyak, pori2 membesar dengan jayanya.

2. Buang sel2 kulit mati. Apa akan jadi sekiranya kita tak buang sel2 kulit mati tu? Haa, tu yang duk kata aku pakai apa tak jadi pun, tak berkesan pun. Itu laa, scrub membantu kulit jd mulus, kalo kulit muka tu bila mekap tambah peloles dan smooth je.

So, zahra suggest la kat korang, sekurang-kurangnya scrub juga muka paling malas seminggu sekali.

Kelebihan ber 'scrub':
1. Menyingkirkan sel kulit mati
2. Memudarkan parut2 kat badan/muka
3. Melicinkan kulit
4. Mengelakkan pori2 tersumbat
5. Memudahkan penyerapan produk wajah

Jangan ingat zahra sorang je taw terjebak, depa semua ni pun terjebak sama. Tu la rahsia depa makin cantik tuu.


scrub_garam_buluh_marine_essence


Korang da sabar nak try scrub ni ke? Sabar naa, zahra nk bgtaw dlu sapa yg sesuai pakai scrub nih. Orang yg macam mana ni kan

1. Orang yg kulit berminyak
2. Orang yg suka mekap
3. Mereka yg mengalami kulit kering
4. Mereka yang ada masalah kulit kusam
5. Mereka yg takde masa, buzy
6. Mereka yg tak konsisten

Buzy dan tak konsisten macam mane? Mereka yg takde masa nak tumbuk kunyit nak lumur madu bagai kat muka tu dan badan tu sesuai sangat dengan scrub nih.

Jom zahra belanja dulu testimoni2 pengguna scrub kita ni.. apa kata diorang😍


scrub_garam_buluh_marine_essence

scrub_garam_buluh_marine_essence



scrub_garam_buluh_marine_essence

scrub_garam_buluh_marine_essence

scrub_garam_buluh_marine_essence

scrub_garam_buluh_marine_essence


Oh ye, korang jangan risau taw, bahan2 dalam scrub ni semua organik je. Meh zahra citer ye bahan2 dia.

1. Garam Buluh
    ● The only one scrub yg ada garam buluh.
    ● Menyingkirkan toksin dan asid dalam badan
    ● Menyerap vitamin
    ● Membekalkan tenaga pada badan

2. Frankincense Oil (aromaterapi)
    ● Menggalakkan penyembuhan luka
    ● Anti Penuaan
    ● Melawan kedutan

3. Almond Kernel Powder
    ● Menyental kekotoran
    ● Memudarkan parut
    ● Menyerlah kesegaran kulit

4. Vitamin E (anti oksida)
    ● Anti penuaan
    ● Membaiki kulit bermasalah

5. Eucalyptus Oil (minyak kayu putih)
    ● Membantu utk pernafasan, sinus & alergik
    ● Mengatasi kulit berminyak
    ● Menghilangkan bau badan

6. Lavender Oil (aromaterapi)
    ● Menenangkan
    ● Mempercepatkan penyembuhan parut
    ● Menyembuhkan luka terbakar dan gigitan serangga.

7. Licorice Extract (Akar Manis)
    ● Mencerahkan kulit & mengurangkan pigmentasi
    ● Membaiki tona wajah tidak sekata
    ● Memudarkan garis2 halus
    ● Mengembalikan seri wajah

8. Mulberry Extract
    ● Mencerahkan kulit & mengurangkan pigmentasi
    ● Mencerahkan tona kulit tidak sekata
    ● Anti oksida

9. Walnut Shell Powder
    ● Mengelupas sel kulit mati
    ● Menyahkan kekotoran dan minyak
    ● Melembutkan kulit

10. Honey Extract (pelembap semulajadi)
     ● Melembapkan kulit
     ● Membaiki kulit bermasalah
     ● Anti penuaan
     ● Membersihkan pori wajah

11. Jojoba Seed Oil (pelembap semulajadi)
     ● Melembapkan kulit
     ● Mengawal rembesan kelenjar minyak
     ● Mengurangkan alergi kulit

12. Shea Butter (pelembap semulajadi)
     ● Anti oksida
     ● Merawat masalah kulit
     ● Menganjalkan dan melembapkan kulit kering

Berapa kerap kita perlu scrub muka dan badan?

Kat sini, zahra suggest uols hanya scrub 2x seminggu. Tidak boleh scrub hari2 ataupun 2x sehari. Terlalu kerap juga menyebabkan kulit jd semakin kering.

Ataupun uols nak seminggu sekali pun boleh, yang penting masukkan scrub dalam routine penjagaan diri uols.😍

Testimoni Scrub Garam Buluh Marine Essence

Cara penggunaan scrub kat badan dan muka.

1/ Basahkan muka/badan dulu, then sental manja2 je kat badan.
2/ Guna 3 jari utk gosok2 manja kat muka.

uols yang nak cuba atau nak tanya apa2 pasal scrub ni boleh tekan icon dibawah ye. Untuk pembaca blog zahra, uols akan dapat special discount. Harga 1jar scrub ni hanya RM44.30. 


Tuesday, 1 May 2018

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET TERMURAH 2018

DAH TAHU PB TU APA? NAK BELI JER TERUS?

Ok, kalau u ols dah tahu Premium Beautiful tu apa dan nak tahu LATEST PROMOHARGA PB MURAH or nak UKUR SIZE PB, boleh terus Whatsapp Zahra O13-2809463
FREE CONSULTATION untuk semua pembaca blog Zahra. Tanya jer apa nak tanya, tak beli pun takpe.
Jangan risau sangat pasal harga tau. Semuanya boleh dirundingkan.
Kalau nak tahu PB tu apa… Boleh scroll bawah. Happy Reading!
.
.
.

WHAT IS PREMIUM BEAUTIFUL CORSET? 

Premium Beautiful Corset is a SUPERBRAND Corset. It is currently the No.1 choice in Malaysia for women who want to be healthy, beautiful and have high confidence. With its unique Far-Infrared-Rays (FIR) technology, as well as being recognised by 3 International Chiropractic Associations, it is no surpise that thousands of Malaysian women have choosen Premium Beautiful. Premium Beautiful Corset is a 3 piece set consist of Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle.

harga_premium_beautiful_corset_termurah_2018
Premium Beautiful comes in two options: Classic & Elegance

TIPS PANTAS: Harga Premium Beautiful Classic lebih murah dari PB Elegance. Untuk yang budget, boleh jer pakai PB Classic dulu untuk shaping badan. Bila dah slim down, baru upgrade PB Elegance.

premium_beautiful_classic_murah

TIPS PANTAS: Untuk keselesaan maksima, PB ELEGANCE adalah pilihan paling TEPAT. Harga lebih sikit jer dari PB Classic. Kalau budget bukan masalah, Premium Beautiful ELEGANCE lah yang terbaik untuk ANDA.

premium_beautiful_elegance


PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FEATURES* 


  1. The corset was specially design for 70% health and 30% beauty. Bila sihat, badan pun cantik.
  2. Instant body shaping and slimming, while promote improved blood circulation and higher metabolic rate. Pakai dan serta merta nampak kesan dan ramping.
  3. Though each set is made of highly durable quality, it still comes with a LIFETIME WARRANTY. Tak perlu risau kalau koyak atau rosak, JAMINAN SEUMUR HIDUP ada. Hanya hantar balik pada Agen dan Syarikat akan repair FOC seperti baru.
  4. The pioneer in using Far Infrared Rays (FIR) technology in women lingerie. Ada juga korset lain nak tiru, tapi tak pasti betul ker tidak teknologi mereka tu.
  5. Recommended by 3 International Chiropractic Associations.
  6. 360 degrees elasticity to promote highest level of comfort.*Details can also be found at http://www.hai-omarketing.com.my/

harga_premium_beautiful_corset_termurah_2018



Long Bra Features


PremiumBeautiful_Sculp_Reshape_Support
A unique 3-piece dimensional cup design that pushes up, supports and firms the breasts. Tak kira size cup apa pun, PB Bra ni memang boleh support.

PremiumBeautiful_Sculp_Reshape_Support
Using soft double helix steel wires, your breasts and upper abdomen are sculpted, reshaped and properly supported.

PremiumBeautiful_Flatten_Stomach_Elevate_Breast
The frontal and central bi-layer compression and tightness of the design helps flatten stomach and elevate breasts.

PremiumBeautiful_Reshape_Backline

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah

You will simply love the delicate U shaped design which sculpts and shapes a sleek back line, coupled with three pairs of hook-and-eye and non-slip bra straps for an effective adjusting capability.


Waist Nipper Features

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah
Seven (7) alloy steel bars exert intense compression to the waist, spine and abdomen

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah
Adjustable rope refines the waist.


Long Girdle Features

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah
The fixed waist panel flattens the stomach while the thighs and buttocks are reshaped to an excellent contour line by pushing excess fat to the buttock-cup.

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah
The cotton waistband shapes and reduces the waistline, while the stretchable lace prevents roll-up and unnatural thigh line.

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah
Ultimately, the unique love-shaped buttock-cup design lifts and firms sagging buttocks effectively.

Material of Premium Beautiful

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah

All Premium Beautiful designs are made with 360 degrees high quality stretchable fabrics for comfort & effectiveness. All fabrics meet National Safety Technical Standard for Textile Products and I.S.O. 3759, 6330 and 105 (C06, E04, X12) to prevent allergies. These standards conform with the fabrics as a good temperature regulator with the closest skin pH.

WHAT IS FAR INFRARED RAYS (FIR)?

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah


Premium Beautiful promotes healthy blood circulation and increases your metabolism by incorporating the Far Infrared (F.I.R) technology into the fabric.

Far Infrared Ray is one of the ‘good’ energy wave that comes from our Sunlight. Unlike the ‘bad’ waves such as Ultraviolet & Microwaves which is harmful if exposed to, FIR can provide positive effects and is proven to be beneficial to humans. In recent years, FIR has also been widely accepted as alternative therapy for various diseases.

* Related readings – http://www.farinfraredmedical.org/ | http://www.farinfraredhealth.com/farinfraredtherapy.html
deep-penetrating-far-infrared-rays



WHY DO I NEED TO WEAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?




The Premium Beautiful Corset has been around in the market for more than 10 years. Eversince its introduction to the market, it has been proven to be Malaysian Women’s favorite with happy clients ranging from the royalties, celebrities to the masses of housewives  and women all over Malaysia. The product was also honored with a SUPERBRAND Award to prove its claims as the No.1 Corset in Malaysia. Don’t take our words for it. Hear what the REAL people who wears the magical corset has to say about this product as your can search for thousands of happy testimonials all around the Internet. Below are the summary of the most common testimonials:

  1. Best solution to relief and provide support for back-pain and slip disc.
  2. Fastest BODY SHAPING solution. Perfect Corset for brides to be, fit perfectly into your Wedding dress.
  3. For post-delivery and while in confinement period, a perfect modern ‘Bengkung’ and ‘Barut’ as compared to the traditional ones.
  4. Help patients REDUCED & ELIMINATE cyst and fibroid.
  5. Return the stretched-mark skins back to its normal tone.
  6. Alleviate asthma attacks
  7. Firm and shaping breast and buttocks 8. REDUCED Migraine, Period Pain and NORMALIZE period cycle





PREMIUM BEAUTIFUL TESTIMONIES PART II


harga_PremiumBeautiful_corset_termurah

Premium Beautiful Help Fixed Bad Posture Testimony



harga_PremiumBeautiful_corset_termurah_ZAHRA-AGENTN9
Premium Beautiful Help Improved Overall Health for Cancer Patient

harga_PremiumBeautiful_corset_termurah_zahra-agentN9
Premium Beautiful Helps Getting Back Her Best Figures After Delivering Her Child.



harga_PremiumBeautiful_corset_termurah_zahra-agentN9-HAI-O
Premium Beautiful Membantu Mengembalikan Bentuk Badan Selepas Bersalin

FOR FREE TRIALS, CONSULTATION AND PROMOTION CONTACT YOUR PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT NOW!
ZAHRA
013-2809463
013-2809463

Harga Premium Beautiful murah 2018 dan Testimoni Premium Beautiful

Premium Beautiful adalah corset exclusive yang mempunyai kelebihannya yang tersendiri..Sudah lebih 20 tahun dipasaran satu jangka masa yang agak lama kann.

Walaupun sudah lebih 20 tahun di pasaran,namun Harga Premium Beautiful tetap maintain. Harga Premium Beautiful yang mampu milik,membuatkan ia mendapat tempat di hati para wanita yang inginkan bentuk tubuh yang sihat dan cantik. Dengan memberi jaminan baik pulih seumur hidup pada si pemakai ( LIFETIME WARRANTY ), memang satu jaminan yang tinggi bagi mereka yang sangat pentingkan Quality dan kepuasan diri.

Thats why, ramai yang tetap memilih premium beautiful dan bab harga tak menjadi penghalang bila paham apa kebaikan yang PB boleh bagi pada diri. Jom berkenalan dengan Premium Beautiful terlebih dahulu 😊😊😊

premium beautiful expert_rajazaharah
akibat tegar PB...Tak tau mana satu mak dara dan yang mana masih single..hehehe ada yang boleh teka ker?


APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk perlangsingan dan kesihatanPremium beautiful jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat.



Premium Beautiful menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman, korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.



Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared Rays(FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai.
Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi F.I.R sejak lebih 20 tahun dahulu sehingga kini. 

premium beautiful expert_rajazaharah

premium beautiful expert_rajazaharah

premium beautiful expert_rajazaharah

Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan.



1.LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL

premium beautiful expert_rajazaharah



Kalau anda semua perasan,bra yang biasa kita beli di pasaran tu, CUPnya berbentuk bulat. Cup yang berbentuk bulat sebenarnya akan menekan puting payudara kita dan sekaligus mendedahkan seseorang wanita kepada kanser payudara. Warna puting kita juga akan menjadi lebih gelap..

Sebaliknya, CUP long bra premium beautiful ini berbentuk pyramid dan memberi ruang kepada puting untuk bernafas dan dapat menampung payudara kita supaya lebih terletak, tidak jatuh dan tidak bergoyang/bergegar. Warna puting juga menjadi lebih cerah..hehehe malu kan bila kita berjalan atau melakukan aktiviti pastu dada kita bergegar/bergoyang..malu kannn


Lace 'Cup' yang sangat anjal dapat mengelakkan payudara kita dari melimpah keluar..So payudara kita akan nampak lebih anjal dan tegang..FIR yang telah disuntik pada lace Long Bra PB ni, sekali gus akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih dan tidak juga berkurang.

2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan. Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.

Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan kita, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai dengan cara yang betul. Belakang badan kita juga, tiada kesan tali bra yang berbenjol akibat lemak kita yang tertekan oleh tali, berbanding jika kita pakai bra biasa akan kelihatan kesan benjolan lemak di belakang badan.




Kalau nak tau, FIR (Far InfraRed Rays) adalah paling banyak disuntik di bahagian paling hadapan Long Bra premium beautiful. Then, ia akan membantu membakar lemak di bahagian perut kita yang buncit. Bila dah consistent pakai Long Bra PB, jangan tak percaya pulak perut u olls dah jadi "flat" ya..hehehe inilah kuasa FIR yang ada pada Premium Beautiful.


premium beautiful expert_rajazaharah

premium beautiful expert_rajazaharah




2.WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL



WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL_rajazaharah








Mempunyai 7 Tetulang memori yang dapat membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, Slip Disc, dan sakit pinggang. Waist Nipper Premium Beautiful juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan.

ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!



Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

Perut menjadi kemas dan rata disini amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'.

Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya.


Waist Nipper premium beautiful mengandungi suntikan Far InfraRed Rays yang paling banyak yang mana dapat membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian dada dan punggung serta dapat mengunci lemak yang telah dialihkan tadi. So, bahagian dada dan punggung akan lebih nampak montok dan anjal.

premiumBeautifulExpert_rajazaharah

premiumBeautifulExpert_rajazaharah




3.LONG GIRDLE  PREMIUM BEAUTIFUL



PremiumBeautiful_longGirdle_rajazaharah



Kalau anda perhatikan, bentuk di hadapan Long Girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita. Long Girdle memainkan peranan untuk mengalihkan lemak di sekitar pinggang dan belakang. Sikit demi sikit, masalah lemak berlebihan di sekitar badan dapat dihilangkan secara semula jadi dengan bantuan FIR.


Long Girdle premium beautiful ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme kita yang semakin menurun sejajar dengan pertambahan usia kita.



Lapisan Far InfraRed Rays(FIR) di bahangian depan Long Girdle boleh membantu mengelakkan masalah kebiasaan yang dialami oleh semua kaum wanita. Contohnya : sengugut, rahim jatuh, fibroid, dan lain-lain. Kalau wanita-wanita di luar sana sarungkan long girdle dan mempunyai masalah yang zahra listkan tu, jangan terkejut ya kalau datang bulan(period) darah haid tu keluar lebih pekat daripada biasa dan berketul-ketul. Jangan takut, itu adalah healing process yang disebabkan oleh FIR tadi. Habis semua ketulan-ketulan darah, darah kotor yang selama ini tersembunyi/tersumbat di rahim kita, ianya ditarik keluar.


Lihat gambar diatas, perasan tak ada "Love Shape" nipis di bahagian punggung. 'Love Shape' nipis ini boleh membentuk pinggul agar menjadi lebih menarik dan dapat mengukuhkan kedudukan pinggul. Boleh dikatakan sebagai support untuk punggung kita sekiranya kita rasa punggung kita jatuh menggeleber. Mesti la kita nak punggung kita cantik dan montoks kann..hahaha suami pun suka kannn..betul tak :-)


Boleh membantu menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan stretchmark terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin..


Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
Terdapat lubang angin/udara pada Long Girdle premium beautiful yang berfungsi untuk mengawal keputihan, membantu pengaliran darah dan udara untuk menghilangkan kesan bau pada alat sulit wanita. Kalau wanita yang mempunyai masalah keputihan yang teruk, pemakaian long girdle ini boleh mengatasi masalah itu.

PremiumBeautiful_LongGirdle_rajazaharah




TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah


Haaa, ni testimoni mentor Zahra ye..happy reading :)

Zahra panggil mentor zahra kak kiki..
Kiki diperkenalkan PB ni oleh suami kiki sendiri. Dia belikan pb untuk kiki pakai lepas badan kiki naik mendadak lepas bersalinkan anak pertama.



Kalau tengok badan kiki, sebelum bersalin pun gempal dan perut buncit. Gambar kat atas ni gambar kiki dukung anak kedua, gambar pakai baju kerja tu, gambar kiki sebelum pregnant anak ke2.



Anak ke-2 kiki tu baru lah kiki dapat merasa berpantang dengan premium beautiful ni. Best sangat berpantang dengan PB. Perut kemas, sakit-sakit pinggang pun tak de, rahim juga cepat mengecut.




TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah


"September 2012 tu size pinggang dah hampir nak cecah size 29 tau. Padahal waktu mula-mula kerja dulu, size pinggang Saf 26 jer.. Semua baju and seluar waktu mula-mula kerja dulu semua dah tak muat!

Saf consistent pakai Premium Beautiful ni sejak 2014 and hasilnya pada September 2015, pinggang Saf makin kecik! Seluar size 27 pun Saf dah boleh pakai sekarang :)

di atas ni adalah pengkuan ikhlas seorang pengguna tegar premium beautiful beserta gambarnya.

Best kan bila kita dapat hasil bentuk badan yang menarik dan cantik tanpa menyakitkan badan, tanpa diet yang melampau, dan tanpa berbelanja terlalu besar.

Seriously, premium beautiful adalah produk hebat yang mampu mengembalikan bentuk badan yang diidamkan oleh setiap wanita. Siapa tak nak pinggang macam Che ta kan. Kalau yang dah berkahwin tu suami lagi lah bertambah sayang, Betul tak?? Tipu la kan kalau suami tak tegur bila badan makin naik.

lain-lain testimoni premium beautiful,real people,real testimoni.



TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah

asal pakai nak kurus..tak sangka kan bila wajah pun kelihatan lebih muda dari usia ibu anak dua ni tau..



TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah


TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah

PB ni jugak boleh buat set berpantang..lepas je bersalin,terus sarung PB..See,terus dapat semula bentuk badan asal



TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah

jangan kecewa bila berbadan besar tau, sebab orang berbadan besar pun boleh pakai PB tau. Tengok adila ni, lain dah kan adila yang sekarang, real testimoni tau :-)


TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah

orang bersalin czer pun boleh pakai premium beautiful ni untuk berpantang dan nak dapatkan bentuk badan yang menarik.


TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah

Vee ni dari Kuching, ibu anak 4 ni dia punya body kalah anak dara tau. sampai ke hari ni, kalau orang tengok mesti tak percaya vee dah mempunyai 4 orang anak hehehe


TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah

Owner gambar ni mentor zahra jugak tau..haaa nampak tu dia dan anak2 dia..Dah anak 3 tau..tapiiiiiiii PB punya pasal lah buat badan dia kalah anak dara tau


TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah

Real testimoni ni ya, seminggu lepas bersalin akak ni sarungkan premium beautiful, untuk set berpantangnya. Cukup 44 hari berpantang dah hilang perut dia yang besar tu tau. happy kan bila dapat semula bentuk badan asal :-)


hargaPremiumBeautiful_TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah


hargaPremiumBeautiful_TestimoniPremiumBeautiful_rajazaharah

Betul kata orang kan, bentuk badan seseorang tu mempengaruhi wajah..Bila kita kurus dan cantik, muka pun nampak lebih muda dari usia sebenar..Contohnya macam akak gambar atas ni..Kalau u saya cakap umurnya 25 mesti u olls percaya jugak kan...hihihi aduihhh cantiknya kak mel,kalah anak dara tau..



Testimoni diatas ni semuanya real..Bukan edit tau..so silalah percaya ya..hehe



CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL



long bra

harga premium beautiful 2017 dan testimoni premium beautiful



  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cup bra.
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.
  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.

Betulkan kedudukan bra di mengikut keselesaan anda..





waist nipper


harga premium beautiful 2017 dan testimoni premium beautiful


  • Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya
  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan.



Long Girdle

harga premium beautiful 2017 dan testimoni premium beautiful


  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
    Perbetulkan kedudukannya agar selesa.
  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
    di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari.


*tips*


Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar oleh agent yang diiktiraf dan terlatih. Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan.



HARGA PREMIUM BEAUTIFUL


Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful. Boleh contact saya untuk buat pengukuran terlebih dahulu. Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu Harga Premium Beautiful untuk saiz kita.



Harga anggaran Premium Beautiful untuk :

Premium Beautiful Elegence
Harga corset PremiumBeautiful elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan dan bergantung pada saiz badan anda.

Premium Beautiful Classic
Harga Premium Beautiful classic pula,harga bermula dari RM728 sehingga RM2,800, bergantung pada part dan saiz badan anda..
Untuk dapatkan harga yang lebih tepat, adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda. Setiap orang berbeza saiz dan bentuk badan ,jadi u olls contact je zahra. nanti zahra akan tolong ukurkan ya.



Ataupun u olls boleh je nak ukur sendiri, follow je step yang zahra share kat bawah ni ya..





CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL


harga premium beautiful 2017 dan testimoni premium beautiful



harga premium beautiful 2017 dan testimoni premium beautiful






CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL


  • Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi
  • Dilarang menjemur pakaian dibawah sinaran cahaya matahari
  • Dilarang menggunakan seterika
  • Dilarang menggunakan mesin basuh
  • Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air


CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL
  • Letakkan 1 penutup 'liquid wash' dalam baldi yang berisi air suam. 
  • JANGAN guna sabun atau pencuci lain selain dari pb wash(boleh dapatkan dari agent yang sah).
  • Hanya Rendam 15 minit sahaja sambil gosok-gosok PB anda
  • Bilas dgn air bersih.
  • Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari (elok didalam rumah).
  • PB cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah.

harga premium beautiful 2017 dan testimoni premium beautiful





SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL


Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya? jom tengok list ini :
1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam, tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin



Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup.

Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan

Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND. Satu-satunya corset yang menyediakan waranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY).



Premium Beautiful Wins, READERS CHOICE AWARD

Kalau u olls nak tau, Premium Beautiful telah menjadi Winner of "Reader's Choice" Award-The Best Body Shapping Lingerie voted by Natural Health Megazine Readers

Haa..kalau u olls masih tertanya tanya kenapa lah orang suka sangat dengan premium beautiful ni kan, zahra rasa uolls patot cuba dan pasti menemui jawapannya.

U olls bayangkan lah, kalau la premium beautiful ni bukan lah produk yang memberikan manfaat kepada si pemakai, kenapa ianya dipilih menjadi pemenang "Readers Choice" Award? betul tak.

Memang dah terbukti Premium Beautiful ni memberi keselesaan luaran dan dalaman kepada para pemakai.

U olls pasti berpuas hati memilikinya. Produk yang sentiasa mendapat tempat dihati para wanita.



harga premium beautiful 2017 dan testimoni premium beautiful





harga premium beautiful 2017 dan testimoni premium beautiful


harga premium beautiful 2017 dan testimoni premium beautiful




Jika berminat, u olls jangan segan silu call/whatsapp zahra ya..zahra cover seluruh malaysia ya.

Contact la zahra ya, boleh jumpa dan tengok sendiri Premium Beautiful ni tau, boleh pegang dan rasai sendiri fabrik PB yang lembut ni :-)

*** Untuk setiap belian PREMIUM BEAUTIFUL CASH, u olls layak menerima Pakej Promosi berserta Free Gift.


Untuk dapatkannya boleh klik icon dibawah, zahra agent yang sah :