Sunday, 3 June 2018

Promosi Raya Premium Beautiful 2018

---> PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018<---
---> PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018 <---
---> PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018 <---

promosi_raya_premium_beautiful_2018

Musim2 puasa ni ramai juga yg amik kesempatan nak turunkan berat badan kan. Tapi tu laaa, bulan puasa juga la banyak dugaan nih.

❌Tak mampu nak diet, kaki makan. Pantang tengok makanan sedap kat bazar dan buffet Ramadhan 🍗🍫🍟

❌Tak ada masa nak bersenam, tambah2 pula Romadhonnn, kurang tenaga nak senam ni 😅

❌Tak sanggup dah nak makan pil, serbuk untuk kurus semua. Malas nak bancuh2 dan risau kesihatan buah pinggang.

❌Tak suka sapu losyen2 panas, tak selesa

❌Tak mampu kawal perasaan jealous bila tengok orang lain nanti pakai Baju Raya nampak cantik dan kemas, tapi kita... Hmmm

Jangan risau, jangan putus asa. Saya ada penyelesaian yang mudah untuk uols
👇👇👇

💞Pakaian Dalam Pembentukan No 1 di Malaysia, Premium Beautiful💞

Kenapa korang harus cuba PB nih ?

✔Diiktiraf Superbrand iaitu korset yg paling banyak terjual dan paling tinggi kualiti di pasaran!
✔Mempunyai Warranty seumur hidup, kalau koyak atau cangkuk/tetulang patah, boleh hantar repair percuma je!
✔Diiktiraf Pakar Tulang Belakang US. Sesuai untuk mereka yg mengalami masalah postur badan dan sakit belakang.
✔Fabrik yang lembut, sejuk dan meregang 360 darjah. Kalau nak pakai time bersenam, aerobic, zumba ke, pun boleh 😀
✔Fabrik yang tidak berbau

Bukan tu sahaja, Premium Beautiful ni juga dikenali sebagai "One Stop Centre" kerana fungsinya yang menyeluruh seperti di bawah👇👇👇

💞mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya
💞memberikan bentuk badan idaman
💞mencantikkan dan membentuk semula punggung dan payudara yang lebar dan jatuh
💞menetapkan rahim pada kedudukannya serta menguatkan lagi rahim
💞melancarkan period yang tidak teratur atau berketul
💞mengatasi masalah Senggugut teruk
💞mengatasi masalah sakit belakang/bongkok/slipdisc/scoliosis
💞mengatasi masalah dalam rahim seperti cyst dan fibroid

Jangan fikir lama-lama,
Saya nak tawarkan Diskaun Ramadhan up to RM500 + 6% GST Waived bersama FREE Gift Special!!

Jimat banyakkk, untung sangattt!
Direct whatsapp zahra +60132809463 😊

promosi_raya_premium_beautiful_2018
hilang separuh lemak di badan, nampak makin sihat dan makin muda dari usia

promosi_raya_premium_beautiful_2018
premium beautiful membantu melancarkan kitaran period yg tidak teratur

promosi_raya_premium_beautiful_2018
kalo tak tanya tak tahu pula dia lepas bersalin kan, czer pula tu. dengan premium beautiful badan kembali menawan.

. . .

Tak sabar saya nak pakaikan PB untuk wanita di luar sana supaya boleh Beraya dengan "Badan baru" dan penuh Confident! 😀

Just tekan je icon di bawah dan mesej zahra k. Selamat berhari raya dan feels the confident body raya with premium beautiful💃💃💃


No comments:

Post a Comment