Thursday, 9 November 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Testimoni Pengguna Premium Beautiful
Thanks ya sudi singgah blog zahra.. hari ni zahra nak kongsikan testimoni pengguna premium beautiful sebagai peneman hidup mereka seharian.

Jom kita baca apa kata mereka.
Happy Reading!
.
.

Testimoni 1: Viviana
* Ibu kepada 4 orang cahaya mata

testimoni premium beautiful corset


1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> ya

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> kerana saya mengalami slip disc selepas bersalin secara c-section. kesan jahitan pada perut sering terasa ngilu-ngilu.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> ya

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Syukur sejak memakai premium beautiful masalah slip disc yang saya alami berkurangan. Rasa ngilu-ngilu pun tiada lagi.

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Lingerie yang harus dimiliki oleh setiap wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan tubuh badan.

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Sejak Nov 2015



Testimoni 2: Eja
* Masih bujang, 29 tahun

testimoni premium beautiful corset

 1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> ya

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> kerana saya ingin mengurangkan rasa sakit senggugut dan ingin mengawal berat badan saya.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> ya

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Syukur, sejak sarung premium beautiful sakit senggugut saya hilang. Kadang-kadang tak sedar pun dah period. Tambahan pula badan saya dah mula nampak shape dan mengecil sedikit.

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Lingerie yang harus dimiliki oleh semua wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan dan kecantikkan tubuh badan.

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Sejak Nov 2015



Testimoni 3: Amira Shareena
* Ibu kepada seorang cahaya mata, 30 tahun

testimoni premium beautiful corset

1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> ya

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> Kerana ia sangat membantu dalam pembentukkan badan saya dalam jangka masa panjang, memberi keyakinan dan sangat berkualiti berbanding korset jenama lain.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Ya, saya telah hilang inci banyak dengan Premium Beautiful dan ia membantu mengempiskan perut saya.

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Saya mula memakai premium beautiful sejak berumur 18 tahun lagi. Dulu, saya berbadan besar tapi saya punya hourglass shape kerana saya memakai PB. PB membantu saya dalam proses menurunkan berat badan di mana saya pakai PB semasa bersenam. Dengan PB, berat cepat turun dan kalori dibakar dengan pantas. Lepas bersalin anak pertama, masih pakai set PB yang sama!

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Bagi saya PB adalah teman baik saya. Ia menyokong saya, memberi keyakinan, menguruskan badan, merampingkan pinggang, menyihatkan badan dan menyerlahkan kewanitaan saya. Mana ada teman baik yang lebih baik dari itu. hehe

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Mula pakai PB ketika berumur 18 tahun



Testimoni 4: Mazwa
* ibu kepada 2 orang cahaya mata, 30 tahun

testimoni premium beautiful corset

1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> ya

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> Ingin mengatasi masalah perut buncit selepas bersalin anak pertama dan peha besar.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Semestinya ia sangat membantu mengempiskan perut buncit sekaligus menghilangkan 'spare tyre' di sekeliling pinggang tanpa disedari. Perut buncit bukan masalah utama walaupun selepas kelahiran anak kedua. Selain itu, masalah peha dan pinggul yang besar selepas melahirkan anak kini semakin berkurang inci.

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Saya merasai pengalaman berpantang anak kedua dengan premium beautiful. Ternyata ia menjimatkan masa dan sungguh selesa berpantang dengan premium beautiful. Jika dibandingkan pengalaman berpantang anak pertama dan kedua, ternyata berpantang anak kedua lebih menenangkan dan selesa. Jika sebelum ini saya mengambil masa lebih kurang 20-30 minit untuk mengemaskan diri selepas mandi tetapi dengan premium beautiful saya hanya perlukan 3-5 minit untuk siap berbengkung, pilis dan param. Sakit belakang akibat bersalin dan duduk lama semasa menyusukan anak juga dapat diatasi (semasa berpantang anak pertama saya mengalami sakit belakang yang teruk dan ini menyebabkan saya agak tertekan ketika berpantang). Darah nifas juga keluar dengan lancar.

Selain itu, rahim juga cepat mengecut dan berada pada kedudukannya walaupun pantang anak kedua ni saya agak lasak kerana terpaksa berulang alik ke hospital untuk cek darah anak disebabkan anak prolonged jaundice. Alhamdulillah, berpantang dengan premium beautiful banyak membantu emosi saya lebih baik dan gembira kerana kerana tidak mengalami masalah2 seperti berpantang anak pertama.

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Lingerie yang harus ada bagi setiap wanita yang menitikberatkan kesihatan dan kecantikkan bentuk badan.

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Sejak April 2015



Testimoni 5: Ain Afiqah
* berkahwin, 26 tahun

testimoni premium beautiful corset

1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> Ya, pengguna yang sangat tegar

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> saya memilih untuk memakai premium beautiful kerana saya mengalami sakit belakang yang agak teruk disebabkan drive jauh dari Gemencheh-Senawang-Gemencheh.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Sangat memberi perubahan. Selain hilang sakit belakang, berat saya turun dah 10kg after 4bulan memakai premium beautiful. Selain itu, saya seronok sangat sebab saya dah ada keyakinan untuk memakai dress dan bertambah yakin untuk berhadapan dengan kamera dan orang ramai. Terbaikkk PB.

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Pada mulanya saya mengalami healing crisis yang agak teruk. Angin kerap keluar dari badan dan saya berasa sangat letih dan lesu sepanjang hari. Saya menjadi mengah selepas melakukan sesuatu aktiviti. Saya kuatkan semangat untuk meneruskan pemakaian PB dan hasilnya sangat mengejutkan. Saya dapat melepasi healing crisis dengan jayanya. yeahhh!!! 

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan yang diperlukan oleh semua wanita.

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Sejak Jun 2016

Buat masa ni zahra share 5 orang dulu ya, nanti zahra dapatkan maklumat lagi dan kongsikan dengan uols semua. Ni bukan rekaan taw, mereka semua pengguna tegar PB. we are real testimoni.

zahra juga nak dengar apa kata uols mengenai PB. Jom cuba pakai dulu.. zahra nak offer free fitting kepada pembaca blog zahra, boleh pegang fabric PB dan juga boleh cuba pakai.

testimoni premium beautiful corset

uols tak perlu susah-susah, click je icon dibawah untuk dapatkan perkhidmatan free fitting dan free consultation dari zahra.

Love,
Zahra

No comments:

Post a Comment