Monday, 13 November 2017

Korset Pembentukkan Dan Kecantikkan Badan

korset pembentukkan dan kecantikan badan_premium beautiful

Korset Pembentukan Badan YANG MAMPU Mengembalikan Senyuman :)

Badan Yang Mengembang Kembali Terbentuk Dalam Sekelip Mata!!


Real Testimoni Premium Beautiful


Testimoni 1:

Ibu muda anak 2, bekerja sebagai pramugari MAS. Sue ni bagitaw sejak sarungkan PB, dia punya confident level dah tinggi. kalau sebelum ni malu dan risau-risau je bagai ada yang tak kena, nak-nak bila sarung uniform kerja takut ada menggeleber sana sini. Now dah tak de sebab PB dah kemaskan segala lemak-lemak yang ada dan bentukkan semula badan untuk kelihatan lebih menarik dan menawan.

testimoni premium beautiful_www.rajazaharah.blogspot.my



Testimoni 2:

Hilang 16kg selepas bersalin anak ke-3 secara czer... haih.. kita orang pompuan ni boleh naik darah tinggi kan fikir pasal berat badan..haha. Risau nak kembalikan saiz yang asal selepas bersalin.
tapi akak ni ya Allah dapat turun 16kg selepas bersalin czer. Bukan sesuatu yang mudah sebab bersalin czer kan, tak boleh bertungku. Ye dok? Haa, jangan tak tahu bengkung premium beautiful ni fungsi dia sama je macam kita bertungku lepas bersalin. Sebab itulah kami gelarkan PB ni bengkung moden untuk berpantang.

testimoni premium beautiful_www.rajazaharah.blogspot.my



Testimoni 3:

Haaa yang ni ramai orang salah anggap. Zahra pun tak tahu kenapa orang berfikiran yang pakai corset ni panas dan rimas. Premium Beautiful sangat selesa dan tidak rimas/panas. PB mempunyai kuasa regangan yang tidak menyakitkan dan tidak keras kejung ketika dipakai. yupp, ini serius. Pakai PB tak rasa pakai apa-apa pun, alaa macam uols pakai pakaian dalam biasa je. Fabriknya lembut dan mempunyai tindakbalas suhu. Maksudnya jika kita berada di tempat sejuk, PB boleh menghangatkan badan kita. Jika kita berada di tempat panas, kita tak rasa panas tu dan tak rasa pun peluh mengalir.

korset pembentukkan dan kecantikan_premium beautiful


Lain-lain testimoni Zahra share kan kat bawah ye. Baca sampai habis ye, sebab nanti korang akan disajikan lagi dengan gambar-gambar testimoni yang superb.



20 SEBAB KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL WAJIB ADA DI TUBUH ANDA

Membentuk tubuh badan yang cantik dan kemas dengan segera (Instant Shaping)

* Mengecilkan paha dan lengan.
* Membentuk payudara yang lebih segar dan terbentuk cantik.
* Membentuk pinggul yang menawan dan tidak menggeleber.
* Membuatkan pakaian yang anda paki akan kelihatan lebih cantik dan terletak (lebih confident).
* Menurunkan berat badan dan kurangkan "inci ukur lilit" badan.
* Mengempiskan perut bagi yang ada masalah perut buncit.
* Mengelakkan bengkak susu (bagi ibu yang menyusu).
* Merangsang proses pengeluaran susu (bagi ibu yang menyusu).
* Menyokong tulang belakang ( orang yang mengalami slip disc dan scoliosis sangat sesuai).
* Membaiki postur badan (sangat sesuai pada yang ada masalah bongkok badan)
* Menghilangkan strechmark
* Menghilangkan keputihan
* Menyokong rahim selepas bersalin
* Menghilangkan masalah senggugut.
* Melancarkan peredaran darah
* Sebagai ikhtiar hamil
* Kurangkan kesakitan pesakit SLIP DISC
* Membuang angin dalam badan
* Membuatkan anda selesa untuk berfesyen (tidak menampakkan kesan baju dalam yang dipakai)

. . .

Lebih-lebih details lagi zahra boleh explain panjang. Banyak lagi nak share kebaikan dan kelebihan PB ni lagi lagi kita pompuan. call/whatsapp zahra: 013-2809463


Corset PB yang zahra jual ni ada 3 bahagian
1. long bra
2. waist nipper
3. long girdle
Setiap bahagian tu ada fungsi dan keistimewaan tersendiri dan yang paling best PB ni fabrik dia sangat lembut, selesa dan paling penting tidak menyakitkan.

Ada orang tanya kalau nak ke tandas kena buka ke? Bagi zahra lebih baik buka je.. sebab kita mengutamakan kebersihan, nanti nak solat dan sebagainya. Tapi tak perlu buka 1 set, hanya buka Long Girdle (seluar) sahaja, alaa macam kita pakai seluar dalam biasa juga lah.. hehe mudah dan senang kan :)

Corset zahra ni fabriknya diperbuat dari akwatek dan akwadyne. Sangat lembut dan selesa, paling best nya, pakailah berapa tahun pun tak akan bergulung. Bebenang Tekologi F.I.R ditenun bersama fabrik akwatek akwadyne untuk menghasilkan Premium Beautiful, satu-satunya corset di pasaran yang ada teknologi F.I.R.

Corset PB ni mempunyai tetulang tau kat waist nipper. Apa fungsi nya tu? Perlu ke ada benda tu kat baju dalam kita ni? Bagi zahra sangat perlu, sebab kalau boleh nak la baju dalam yang bukan sekadar untuk nampak cantik je kan, seeloknya biarlah ada fungsi kesihatannya sekali. Sebab kalau cantik jer tapi sakit sana sini tak best juga kan. OK, kelebihan tetulang tu dia support tulang belakang kita ni agar tidak bongkok dan tidak sakit pinggang. Kita orang pompuan ni tak boleh kira, semua kerja kita buat, berat ke ringan ke semua angkat.. hehe Sedar sedar je bahu dah senget sebelah.

Dan Premium Beautiful satu-satunya corset yang mempunyai warranty seumur hidup (lifetime warranty). Ni yang membuat kan zahra lagi suka dan yakin nak pakai. Sebab apa? Bayangkan waranty seumur hidup, segala rosak, koyak, tetulang patah dan sebagainya kita tak perlu susah-susah nak jahit atau repair sendiri. uols perlu hantarkan kepada zahra, zahra akan hantar semula ke kilang tanpa ada apa-apa caj tersembunyi, FREE OF CHARGE. Suka tak suka tak? jimat kan, beli sekali boleh pakai sampai bila-billa dan repair berkali-kali tanpa caj.


. . .







korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful
Premium Beautiful ada 3 bahagian dan setiap bahagian ada fungsi dan kelebihan tersendiri.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia
Fabriknya yang diperbuat daripada akwatek dan akwadyne yang sangat lembut dan selesa dipakai. Dan terdapatnya F.I.R di setiap helaian bebenangnya.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia
Inilah fungsi teknologi F.I.R yang terdapat pada Premium Beautiful.



korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

haa.. ni la yang citer kat atas tadi tu tapi uols jangan takut dan risau, tetulangnya lembut dan ikut pergerakan kita. Bila kita pakai, kita tak jadi macam robot taw. hehe


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

Kemaskan? Perbezaan ketara apabila anda memakai baju dalam biasa dan baju dalam Premium Beautiful. Anda akan kelihatan cantik dan kemas tanpa lemak yang berlipat dan akan lebih confident bila mengenakan apa-apa jenis design pakaian dan fesyen. Lipatan lemak akan disorok dan tidak lagi menonjol keluar akibat tekanan tali baju dalam kerana rekaan PB special, talinya lebar dan belakangnya berbentuk 'U'. Sebab itulah lemak-lemak akan dilock dengan cantik.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

Rekaan long bra yang unik untuk menyokong dan mencantikkan payudara.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

Rekaan waist nipper ataupun bengkung yang mempunyai 7 tetulang dan tali untuk melaraskan keselesaan kepada si pemakai.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

Rekaan long girdle berbentuk "Love Shape" untuk mencantikkan pinggul agar kelihatan lebih menawan dan tidak menggeleber. Fungsinya juga untuk menaikkan dan meyokong rahim wanita.

. . .

Hasil yang anda akan dapat selepas sarungkan Premium Beautiful

1. Instant Shaping - Uniknya PB ni, selepas anda sarungkan je dibadan, bentuk terus berubah. Tiada lagi lemak-lemak yang timbul kerana semua lemak sudah dilock ke tempat sepatutnya.

2. Aset Terletak Cantik - Breast akan lebih kemas, terletak, lebih tegang, tidak jatuh dan terbentuk cantik.

3. Tiada istilah perut ke depan - Perut akan mengempis dan pinggang akan mula terbentuk.

4. Lebih Confident - Bila body dah terbentuk cantik, nak keluar rumah atau kemana tak perlu risau dah sebab nak pakai fesyen/design baju macam mana pun boleh, pakaian akan terletak cantik sesuai dengan body.

5. Tiada lagi Keputihan - Masalah ini sering menghantui orang perempuan. Uols tahu tak, sebenarnya long girdle PB boleh menarik keluar keputihan. Lama kelamaan keputihan akan tiada dengan sendiri.

6. Tiada lagi senggugut yang teruk dan PB juga membantu orang perempuan yang kitaran haid tidak teratur.

7. Suami makin sayang dan suka bila anda berfesyen. opss. tapi ni realiti taw, ada yang terjadi, tak pandang lain dah uols.

. . .

Result yang sangat puas hati dengan pemakaian yang konsisten selama 8jam sehari. Beli sekali, pakai berkali kali, bertahun-tahun tanpa perlu bimbang kerana waranti seumur hidup. Bestkan.

Lihatlah perubahan pelanggan kami, tanpa edit. We are real testimoni.


testimoni premium beautiful_rajazaharah.blogspot.my


testimoni premium beautiful_rajazaharah.blogspot.my


testimoni premium beautiful_rajazaharah.blogspot.my


testimoni premium beautiful_rajazaharah.blogspot.my


. . .

Cara Penjagaan Premium Beautiful

Cara nak jaga PB mudah je uols. Tak perlu susah payah nak membasuh menyental. Uols hanya perlu 
1. Rendam je PB tu selama 15 minit dalam baldi bersama air dengan PB wash.

2. Selepas 15 minit, bilaskan dengan air dan sidai
*** amaran: jangan sidai dibawah cahaya matahari.

Tapi uols jangan risau, fabrik PB cepat kering walaupun tidak dijemur dibawah cahaya matahari.

*** PB wash tu zahra bagi percuma kepada pembeli premium beautiful secara cash. wahh, jmatkan. Beruntung uols

*** Premium Beautiful tu if uols jaga betul, ia boleh bertahan selama 8tahun. Wow! tapi betol uols, zahra ni sejak kenal PB dah tak susah pergi beli baju dalam kat kedai.

. . .

Harga Corset Premium Beautiful

Teruja kan tengok testimoni-testimoni pemakai PB ni kan. Saya teringin la zahra nak dapat shape macam tu juga. nak juga tahu harga. hehe

Boleh je uols. Harga korset PB ni bergantung pada ukuran dan saiz badan uols. Jadi harga setiap orang tak sama. 

Ianya bermula dari RMM2500 - RM3000 (belum tolak diskaun)

Whatsapp zahra untuk ukur (free fitting) dan consult teknik alih lemak yang betol (free consultation). Uols nak ukur dulu pun boleh untuk tahu harga sebenar, ukur ni adalah untuk dapat saiz yang tepat supaya bila uols pakai tak senak.

Yang pastinya whatsapp/call zahra untuk offer/special price dan special gift untuk pembaca blog zahra. Jangan risau bab harga, cara pembelian boleh bincang. Jangan malu nak berhubung dengan zahra untuk info lanjut.

Jangan tunggu lama-lama, nanti saiz anda disambar orang lain.
Click je icon dibawah utk whatsapp/call zahra

No comments:

Post a Comment