Saturday, 18 November 2017

BIO EVOLVE

Bio Evolve Water Purification System

BioEvolve_penapis air pilihan_penapis air berkualiti

Bio evolve water purification system combines the breakthrough Advanced Nano Technology and innovative High Density Advanced Carbon Block in a compact, lightweight and attractive purification system that delivers excellent water filtration performance for your whole family!

Why bio evolve compulsory in your home?
☆ Breakthrough Advanced Nano Technology
☆ Innovative High Destiny Advanced Carbon Block
☆ Excellent water filtration performance
☆ Pure and cleaner water
☆ Better-tasting water right from your tap
☆ Improved water quality
☆ Simple "Do - It - Yourself" installation
☆ Great savings! Does not require electricity
☆ Low maintenance cost
☆ High durability
☆ Easy to use

Bio Evolve Water Purification System has a meticulously designed 4-phase innovative filtration system. Each filter is tasked to execute specific yet important filtering roles to provide pure and clean water at your convenience. In short, is the perfect way to enjoy high quality water.

1. Pre-Filter A: Ceramic
The ceramic absolute dense distribution of pores measuring less than 0.9 micron size ensures all impurities like rust, sand silt and bacteria are filtered out to ensure 99.999% cleanliness.

2. Filter B: Energised Converted
☆ Bio Balls
☆ Activated Carbon
☆ KDF

Bio Balls break up water molecules structure into smaller molecules, thus making it easier for the human body to absorb and enhance the body metabolism. Moreover, it is able to increase water capacity to contain more oxygen inside the body.

It provides a broad spectrum of energy rays that regulate, activate cells and balance body fluid function. Water with high energy will promote cells activeness and mobility.

Activated Carbon removes chlorine, color and unpleasant odour.

KDF removes heavy metals such as lead, copper and cadmium.

3. Filter C: Ionised Converter
☆ Ion Balls
☆ Nano Balls
☆ Bio Balls

Using the Ionised Conversion Technology, the combination of Ion Balls, Nano Balls Bio Balls will enhance and stabilise energy in the water to keep water molecules clusters at the smallest size for a prolonged period of time.

Additionally, it boosts energy up to a higher level, as well as to regulate the alkaline water which is good to our human body. It helps to promote metabolism and activate cells to enhance immune system and detoxification function.

4. Filter D: High Density Advanced Carbon Block
The unique Heat Process Technology creates thousands of pores that optimises surface area for better contaminant absorption like harmful chemical, bleach, any unpleasant smell, chlorine, colour and allow beneficial minerals like calcium, magnesium and tooth-decay fighting fluoride to pass through the carbon block filter and remain in the water.

Recommended Filter Shelf Life

Filter A - replace after 1 year
Filter B - replace after 2 years
Filter C - replace after 2 years
Filter D - replace after 3 years

Bio Evolve only RM 2,588. Whatsapp/call zahra 013-2809463 for order and consultation or just click icon bellow direct whatsapp zahra.

Love,
Zahra


N'LICIOUS

Campuran Minuman Botani Buah-buahan dan Sayur-sayuran dengan ENZIM

Enzim? Apa tu enzim? meh zahra citer dulu ape benda enzim ni. Menurut Dr. Edward Howell, seorang doktor penyelidik enzim makanan, enzim adalah elemen yang sangat penting dalam badan manusia.

Enzim diperlukan dalam penghadaman, metabolisme, pemulihan dan pembentukan semula sel. Semua tindakbalas biologi dan kimia yang berlaku dalam badan kita memerlukan enzim sebagai pemangkin. Badan kita mempunyai beribu-ribu enzim yang membantu proses penghadaman dan metabolisme.


Enzim vs Kesihatan

Pankreas dalam badan kita bertanggungjawab untuk menghasil dan membekalkan enzim. Namun menurut Dr Edward, bekalan enzim mempunyai hadnya tersendiri. Selain itu, penghasilan enzim akan berkurangan akibat proses penuaan, diet yang tidak seimbang, stres dan gaya hidup yang tidak sihat seperti merokok dan pengambilan alkohol.

Bayangkan enzim sebagai 'pemetik api' yang menyalakan dapur gas untuk memasak. Anda mungkin memiliki semua perkakas untuk memasak tetapi untuk memasak anda perlukan api. Begitu juga anda mungkin mempunyai semua khasiat seperti vitamin, mineral, protein dan sebagainya untuk badan, tetapi anda masih memerlukan enzim untuk memastikan badan kekal sihat dan cergas.


Terdapat dua kelas enzim yang utama:

1) Enzim Penghadaman
Wujud dalam saluran sistem penghadaman untuk memastikan proses penghadaman dan penyerapan khasiat makan adalah berkesan.

2) Enzim Metabolisme
Diperlukan dalam semua aktiviti metabolisme. Hati memerlukan kira-kira 2,000 enzim untuk menyah toksid, memecahkan sel darah merah lama dan sebagainya. Degupan jantung, aktiviti otak dan sistem imunisasi badan juga memerlukan enzim metabolisme untuk mengoptimumkan fungsinya.


Apabila enzim penghadaman tidak mencukupi, badan akan lebih terbeban untuk membekalkan banyak enzim kepada saluran penghadaman. Keadaan ini menghadkan penghasilan enzim untuk tujuan lain, contohnya enzim metabolisme. Kejadian "kecurian" enzim secara tidak langsung mengurangkan enzim metabolisme dan boleh dikaitkan dengan pelbagai isu kesihatan seperti barah, penyakit jantung dan penyakit kronik yang lain.


Cara meningkatkan enzim dalam badan.

Memasak boleh memusnahkan enzim yang wujud secara semula jadi dalam makanan yang kita makan. Oleh itu, memakan makanan mentah boleh meningkatkan enzim dalam badan. Anda boleh mencuba dengan menambahkan pengambilan sayuran mentah dan buah-buahan yang dicadangkan adalah 5 sajian sehari. Namun, kajian mendapati bahawa kebayakan orang tidak mengambil sayur-sayuran dan buah-buahan secukupnya. Pengambilan yang tidak mencukupi ini boleh menjejaskan sistem imunisasi yang menyebabkan kebayakan orang mudah jatuh sakit.


Cara lain yang lebih mudah adalah dengan mengambil suplemen enzim. Mengambil makanan yang seimbang adalah cabaran besar bagi sesetengah orang. Oleh itu, mengambil minuman enzim tapaian sayur-sayuran dan buah-buahan adalah penyelesaian yang mudah. Ini adalah kerana suplemen enzim melindungi badan daripada menghabiskan bekalan enzim yang sememangnya terhad, menjadikan bekalan enzim semula jadi tahan lebih lama dan seterusnya menggalakkan kesihatan yang lebih baik.



Tingkatkan FITONUTRIEN anda dengan N'lious!

Apa la pula kan fitonutrien ni. Macam ni, fitonutrien adalah bahan kimia yang terdapat dalam tumbuhan yang memberikan warna tertentu kepada buah-buahan dan sayur-sayuran. Secara umumnya, sayur-sayuran dan buah-buahan yang berwarna lebih gelap mempunyai fitonutrien  yang lebih pekat. Bahan kimia ini bertindak sebagai seistem pertahanan yang melindungi tumbuhan daripada sinar UV yang berbahaya, serangan virus, bakteria, serangga dan parasit. Bahan kimia ini berfungsi sebagai antioksida, antiradang, antivirus dan antibakteria. Apabila kita mengambil khasiat makanan ini, kita boleh mendapat kelebihan khasiatnya.



n'licious_www.rajazaharah.blogspot.my_0132809463

Makanan 5 warna

Terdapat lebih seribu jenis fitonutrien yang telah dikenalpasti. Buah-buahan dan sayur-sayuran dikategorikan dalam 5 kumpulan warna utama mengikut fitonutrien yang lebih menonjol. Setiap warna memberikan kesan dan khasiat yang berbeza terhadap sistem badan.

Biru - Ungu: Membantu jantung, otak dan memberikan perlindungan antioksidan untuk penuaan yang sihat.

Merah - Merah Jambu: Kesihatan jantung, peredaran darah, menyokong kesihatan prostat dan saluran kencing.

Jingga - Kuning: Menggalakkan kesihatan mata, fungsi imunisasi yang sihat, tumbesaran dan pemulihan sistem badan yang menyeluruh.

Hijau: Membantu kesihatan paru-paru dan fungsi hati yang sihat.

Putih - Coklat: Menggalakkan tulang yang sihat dan sisten peredaran yang baik.


Siapa yang sesuai untuk minum N'liciois ni?

1. Orang dewasa dan kanak-kanak
2. Mereka yang mempunyai masalah penghadaman
3. Mereka yang cepat letih
4. Mereka yang kurang mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran
5. Mereka yang cerewet makan
6. Mereka yang kuat makan
7. Penggemar makanan ringan


Sebenarnya N'licious ni macam mana?

N'licious ni adalah
☆ campuran minuman botani buah-buahan dan sayur-sayuran dengan enzim.
☆ dirumus dengan 118 jenis buah-buahan, sayur-sayuran, herba dan cendawan.
☆ sumber fitonutrien yang bertindak sebagai antioksidan dan melindungi sel daripada kerosakan radikal bebas.
☆ teknologi penapaian 3-peringkat termaju yang dapat 'menyampaikan' khasiat makanan ke dalam sistem badan.
☆ mendapat sijil halal JAKIM
☆ minuman berinovatif dalam bungkusan yang senang disediakan.

n'licious_www.rajazaharah.blogspot.my_0132809463


Cara penyediaan N'LICIOUS
Larutkan 1 paket N'licious ke dalam 100ml air sejuk / air suam.
Minum 1 atau 2 kali sehari sebelum atau selepas makan.


Kenapa N'licious penting kepada anda?
Kerana N'licious mengandungi enzim yang penting dalam membantu pencernaan makanan kepada nutrien sebelum digunakan oleh badan.

N'LIOUS banyak kegunannya, antaranya membantu mengurangkan masalah/risiko:
1/ sakit jantung
2/ darah tinggi
3/ katarak
4/ athma/semput/lelah
5/ penyakit paru-paru

Malah N'LIOUS membantu
1/ menggalakkan penuaan yang sihat
2/ menguatkan tulang dan gigi
3/ menguatkan daya ingatan
4/ menjaga kesihatan saluran kencing
5/ mengelakkan kenaikan berat badan
6/ meningkatkan paras gula yang sihat
7/ meningkatkan imunisasi

Macam mana nak dapatkan N'LICIOUS ni? Uols jangan risau, anda yang berada sekitar Nilai zahra boleh COD. Yang jauh jangan sedih ye, zahra boleh poskan ke tempat anda.

Pastikan dapat yang original, harga N'licious sekotak hanya RM 179, 20 sachet sekotak.

RM 179 SEKOTAK, FREE POSTAGE
RM 179 SEKOTAK, FREE POSTAGE
RM 179 SEKOTAK, FREE POSTAGE

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Anda yang beli 3 kotak ke atas layak dapat SPECIAL DISCOUNT.

Whatsapp/call zahra 013-2809463, atau click je icon kat bawah direct terus no zahra, uols tak perlu susah2 save. Senang kan.

Love,
Zahra

Monday, 13 November 2017

Korset Pembentukkan Dan Kecantikkan Badan

korset pembentukkan dan kecantikan badan_premium beautiful

Korset Pembentukan Badan YANG MAMPU Mengembalikan Senyuman :)

Badan Yang Mengembang Kembali Terbentuk Dalam Sekelip Mata!!


Real Testimoni Premium Beautiful


Testimoni 1:

Ibu muda anak 2, bekerja sebagai pramugari MAS. Sue ni bagitaw sejak sarungkan PB, dia punya confident level dah tinggi. kalau sebelum ni malu dan risau-risau je bagai ada yang tak kena, nak-nak bila sarung uniform kerja takut ada menggeleber sana sini. Now dah tak de sebab PB dah kemaskan segala lemak-lemak yang ada dan bentukkan semula badan untuk kelihatan lebih menarik dan menawan.

testimoni premium beautiful_www.rajazaharah.blogspot.my



Testimoni 2:

Hilang 16kg selepas bersalin anak ke-3 secara czer... haih.. kita orang pompuan ni boleh naik darah tinggi kan fikir pasal berat badan..haha. Risau nak kembalikan saiz yang asal selepas bersalin.
tapi akak ni ya Allah dapat turun 16kg selepas bersalin czer. Bukan sesuatu yang mudah sebab bersalin czer kan, tak boleh bertungku. Ye dok? Haa, jangan tak tahu bengkung premium beautiful ni fungsi dia sama je macam kita bertungku lepas bersalin. Sebab itulah kami gelarkan PB ni bengkung moden untuk berpantang.

testimoni premium beautiful_www.rajazaharah.blogspot.my



Testimoni 3:

Haaa yang ni ramai orang salah anggap. Zahra pun tak tahu kenapa orang berfikiran yang pakai corset ni panas dan rimas. Premium Beautiful sangat selesa dan tidak rimas/panas. PB mempunyai kuasa regangan yang tidak menyakitkan dan tidak keras kejung ketika dipakai. yupp, ini serius. Pakai PB tak rasa pakai apa-apa pun, alaa macam uols pakai pakaian dalam biasa je. Fabriknya lembut dan mempunyai tindakbalas suhu. Maksudnya jika kita berada di tempat sejuk, PB boleh menghangatkan badan kita. Jika kita berada di tempat panas, kita tak rasa panas tu dan tak rasa pun peluh mengalir.

korset pembentukkan dan kecantikan_premium beautiful


Lain-lain testimoni Zahra share kan kat bawah ye. Baca sampai habis ye, sebab nanti korang akan disajikan lagi dengan gambar-gambar testimoni yang superb.



20 SEBAB KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL WAJIB ADA DI TUBUH ANDA

Membentuk tubuh badan yang cantik dan kemas dengan segera (Instant Shaping)

* Mengecilkan paha dan lengan.
* Membentuk payudara yang lebih segar dan terbentuk cantik.
* Membentuk pinggul yang menawan dan tidak menggeleber.
* Membuatkan pakaian yang anda paki akan kelihatan lebih cantik dan terletak (lebih confident).
* Menurunkan berat badan dan kurangkan "inci ukur lilit" badan.
* Mengempiskan perut bagi yang ada masalah perut buncit.
* Mengelakkan bengkak susu (bagi ibu yang menyusu).
* Merangsang proses pengeluaran susu (bagi ibu yang menyusu).
* Menyokong tulang belakang ( orang yang mengalami slip disc dan scoliosis sangat sesuai).
* Membaiki postur badan (sangat sesuai pada yang ada masalah bongkok badan)
* Menghilangkan strechmark
* Menghilangkan keputihan
* Menyokong rahim selepas bersalin
* Menghilangkan masalah senggugut.
* Melancarkan peredaran darah
* Sebagai ikhtiar hamil
* Kurangkan kesakitan pesakit SLIP DISC
* Membuang angin dalam badan
* Membuatkan anda selesa untuk berfesyen (tidak menampakkan kesan baju dalam yang dipakai)

. . .

Lebih-lebih details lagi zahra boleh explain panjang. Banyak lagi nak share kebaikan dan kelebihan PB ni lagi lagi kita pompuan. call/whatsapp zahra: 013-2809463


Corset PB yang zahra jual ni ada 3 bahagian
1. long bra
2. waist nipper
3. long girdle
Setiap bahagian tu ada fungsi dan keistimewaan tersendiri dan yang paling best PB ni fabrik dia sangat lembut, selesa dan paling penting tidak menyakitkan.

Ada orang tanya kalau nak ke tandas kena buka ke? Bagi zahra lebih baik buka je.. sebab kita mengutamakan kebersihan, nanti nak solat dan sebagainya. Tapi tak perlu buka 1 set, hanya buka Long Girdle (seluar) sahaja, alaa macam kita pakai seluar dalam biasa juga lah.. hehe mudah dan senang kan :)

Corset zahra ni fabriknya diperbuat dari akwatek dan akwadyne. Sangat lembut dan selesa, paling best nya, pakailah berapa tahun pun tak akan bergulung. Bebenang Tekologi F.I.R ditenun bersama fabrik akwatek akwadyne untuk menghasilkan Premium Beautiful, satu-satunya corset di pasaran yang ada teknologi F.I.R.

Corset PB ni mempunyai tetulang tau kat waist nipper. Apa fungsi nya tu? Perlu ke ada benda tu kat baju dalam kita ni? Bagi zahra sangat perlu, sebab kalau boleh nak la baju dalam yang bukan sekadar untuk nampak cantik je kan, seeloknya biarlah ada fungsi kesihatannya sekali. Sebab kalau cantik jer tapi sakit sana sini tak best juga kan. OK, kelebihan tetulang tu dia support tulang belakang kita ni agar tidak bongkok dan tidak sakit pinggang. Kita orang pompuan ni tak boleh kira, semua kerja kita buat, berat ke ringan ke semua angkat.. hehe Sedar sedar je bahu dah senget sebelah.

Dan Premium Beautiful satu-satunya corset yang mempunyai warranty seumur hidup (lifetime warranty). Ni yang membuat kan zahra lagi suka dan yakin nak pakai. Sebab apa? Bayangkan waranty seumur hidup, segala rosak, koyak, tetulang patah dan sebagainya kita tak perlu susah-susah nak jahit atau repair sendiri. uols perlu hantarkan kepada zahra, zahra akan hantar semula ke kilang tanpa ada apa-apa caj tersembunyi, FREE OF CHARGE. Suka tak suka tak? jimat kan, beli sekali boleh pakai sampai bila-billa dan repair berkali-kali tanpa caj.


. . .







korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful
Premium Beautiful ada 3 bahagian dan setiap bahagian ada fungsi dan kelebihan tersendiri.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia
Fabriknya yang diperbuat daripada akwatek dan akwadyne yang sangat lembut dan selesa dipakai. Dan terdapatnya F.I.R di setiap helaian bebenangnya.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia
Inilah fungsi teknologi F.I.R yang terdapat pada Premium Beautiful.



korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

haa.. ni la yang citer kat atas tadi tu tapi uols jangan takut dan risau, tetulangnya lembut dan ikut pergerakan kita. Bila kita pakai, kita tak jadi macam robot taw. hehe


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

Kemaskan? Perbezaan ketara apabila anda memakai baju dalam biasa dan baju dalam Premium Beautiful. Anda akan kelihatan cantik dan kemas tanpa lemak yang berlipat dan akan lebih confident bila mengenakan apa-apa jenis design pakaian dan fesyen. Lipatan lemak akan disorok dan tidak lagi menonjol keluar akibat tekanan tali baju dalam kerana rekaan PB special, talinya lebar dan belakangnya berbentuk 'U'. Sebab itulah lemak-lemak akan dilock dengan cantik.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

Rekaan long bra yang unik untuk menyokong dan mencantikkan payudara.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

Rekaan waist nipper ataupun bengkung yang mempunyai 7 tetulang dan tali untuk melaraskan keselesaan kepada si pemakai.


korset pembentukkan dan kecantikkan premium beautiful_premiumbeautifulmalaysia

Rekaan long girdle berbentuk "Love Shape" untuk mencantikkan pinggul agar kelihatan lebih menawan dan tidak menggeleber. Fungsinya juga untuk menaikkan dan meyokong rahim wanita.

. . .

Hasil yang anda akan dapat selepas sarungkan Premium Beautiful

1. Instant Shaping - Uniknya PB ni, selepas anda sarungkan je dibadan, bentuk terus berubah. Tiada lagi lemak-lemak yang timbul kerana semua lemak sudah dilock ke tempat sepatutnya.

2. Aset Terletak Cantik - Breast akan lebih kemas, terletak, lebih tegang, tidak jatuh dan terbentuk cantik.

3. Tiada istilah perut ke depan - Perut akan mengempis dan pinggang akan mula terbentuk.

4. Lebih Confident - Bila body dah terbentuk cantik, nak keluar rumah atau kemana tak perlu risau dah sebab nak pakai fesyen/design baju macam mana pun boleh, pakaian akan terletak cantik sesuai dengan body.

5. Tiada lagi Keputihan - Masalah ini sering menghantui orang perempuan. Uols tahu tak, sebenarnya long girdle PB boleh menarik keluar keputihan. Lama kelamaan keputihan akan tiada dengan sendiri.

6. Tiada lagi senggugut yang teruk dan PB juga membantu orang perempuan yang kitaran haid tidak teratur.

7. Suami makin sayang dan suka bila anda berfesyen. opss. tapi ni realiti taw, ada yang terjadi, tak pandang lain dah uols.

. . .

Result yang sangat puas hati dengan pemakaian yang konsisten selama 8jam sehari. Beli sekali, pakai berkali kali, bertahun-tahun tanpa perlu bimbang kerana waranti seumur hidup. Bestkan.

Lihatlah perubahan pelanggan kami, tanpa edit. We are real testimoni.


testimoni premium beautiful_rajazaharah.blogspot.my


testimoni premium beautiful_rajazaharah.blogspot.my


testimoni premium beautiful_rajazaharah.blogspot.my


testimoni premium beautiful_rajazaharah.blogspot.my


. . .

Cara Penjagaan Premium Beautiful

Cara nak jaga PB mudah je uols. Tak perlu susah payah nak membasuh menyental. Uols hanya perlu 
1. Rendam je PB tu selama 15 minit dalam baldi bersama air dengan PB wash.

2. Selepas 15 minit, bilaskan dengan air dan sidai
*** amaran: jangan sidai dibawah cahaya matahari.

Tapi uols jangan risau, fabrik PB cepat kering walaupun tidak dijemur dibawah cahaya matahari.

*** PB wash tu zahra bagi percuma kepada pembeli premium beautiful secara cash. wahh, jmatkan. Beruntung uols

*** Premium Beautiful tu if uols jaga betul, ia boleh bertahan selama 8tahun. Wow! tapi betol uols, zahra ni sejak kenal PB dah tak susah pergi beli baju dalam kat kedai.

. . .

Harga Corset Premium Beautiful

Teruja kan tengok testimoni-testimoni pemakai PB ni kan. Saya teringin la zahra nak dapat shape macam tu juga. nak juga tahu harga. hehe

Boleh je uols. Harga korset PB ni bergantung pada ukuran dan saiz badan uols. Jadi harga setiap orang tak sama. 

Ianya bermula dari RMM2500 - RM3000 (belum tolak diskaun)

Whatsapp zahra untuk ukur (free fitting) dan consult teknik alih lemak yang betol (free consultation). Uols nak ukur dulu pun boleh untuk tahu harga sebenar, ukur ni adalah untuk dapat saiz yang tepat supaya bila uols pakai tak senak.

Yang pastinya whatsapp/call zahra untuk offer/special price dan special gift untuk pembaca blog zahra. Jangan risau bab harga, cara pembelian boleh bincang. Jangan malu nak berhubung dengan zahra untuk info lanjut.

Jangan tunggu lama-lama, nanti saiz anda disambar orang lain.
Click je icon dibawah utk whatsapp/call zahra

Thursday, 9 November 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Testimoni Pengguna Premium Beautiful
Thanks ya sudi singgah blog zahra.. hari ni zahra nak kongsikan testimoni pengguna premium beautiful sebagai peneman hidup mereka seharian.

Jom kita baca apa kata mereka.
Happy Reading!
.
.

Testimoni 1: Viviana
* Ibu kepada 4 orang cahaya mata

testimoni premium beautiful corset


1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> ya

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> kerana saya mengalami slip disc selepas bersalin secara c-section. kesan jahitan pada perut sering terasa ngilu-ngilu.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> ya

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Syukur sejak memakai premium beautiful masalah slip disc yang saya alami berkurangan. Rasa ngilu-ngilu pun tiada lagi.

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Lingerie yang harus dimiliki oleh setiap wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan tubuh badan.

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Sejak Nov 2015



Testimoni 2: Eja
* Masih bujang, 29 tahun

testimoni premium beautiful corset

 1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> ya

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> kerana saya ingin mengurangkan rasa sakit senggugut dan ingin mengawal berat badan saya.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> ya

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Syukur, sejak sarung premium beautiful sakit senggugut saya hilang. Kadang-kadang tak sedar pun dah period. Tambahan pula badan saya dah mula nampak shape dan mengecil sedikit.

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Lingerie yang harus dimiliki oleh semua wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan dan kecantikkan tubuh badan.

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Sejak Nov 2015



Testimoni 3: Amira Shareena
* Ibu kepada seorang cahaya mata, 30 tahun

testimoni premium beautiful corset

1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> ya

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> Kerana ia sangat membantu dalam pembentukkan badan saya dalam jangka masa panjang, memberi keyakinan dan sangat berkualiti berbanding korset jenama lain.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Ya, saya telah hilang inci banyak dengan Premium Beautiful dan ia membantu mengempiskan perut saya.

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Saya mula memakai premium beautiful sejak berumur 18 tahun lagi. Dulu, saya berbadan besar tapi saya punya hourglass shape kerana saya memakai PB. PB membantu saya dalam proses menurunkan berat badan di mana saya pakai PB semasa bersenam. Dengan PB, berat cepat turun dan kalori dibakar dengan pantas. Lepas bersalin anak pertama, masih pakai set PB yang sama!

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Bagi saya PB adalah teman baik saya. Ia menyokong saya, memberi keyakinan, menguruskan badan, merampingkan pinggang, menyihatkan badan dan menyerlahkan kewanitaan saya. Mana ada teman baik yang lebih baik dari itu. hehe

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Mula pakai PB ketika berumur 18 tahun



Testimoni 4: Mazwa
* ibu kepada 2 orang cahaya mata, 30 tahun

testimoni premium beautiful corset

1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> ya

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> Ingin mengatasi masalah perut buncit selepas bersalin anak pertama dan peha besar.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Semestinya ia sangat membantu mengempiskan perut buncit sekaligus menghilangkan 'spare tyre' di sekeliling pinggang tanpa disedari. Perut buncit bukan masalah utama walaupun selepas kelahiran anak kedua. Selain itu, masalah peha dan pinggul yang besar selepas melahirkan anak kini semakin berkurang inci.

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Saya merasai pengalaman berpantang anak kedua dengan premium beautiful. Ternyata ia menjimatkan masa dan sungguh selesa berpantang dengan premium beautiful. Jika dibandingkan pengalaman berpantang anak pertama dan kedua, ternyata berpantang anak kedua lebih menenangkan dan selesa. Jika sebelum ini saya mengambil masa lebih kurang 20-30 minit untuk mengemaskan diri selepas mandi tetapi dengan premium beautiful saya hanya perlukan 3-5 minit untuk siap berbengkung, pilis dan param. Sakit belakang akibat bersalin dan duduk lama semasa menyusukan anak juga dapat diatasi (semasa berpantang anak pertama saya mengalami sakit belakang yang teruk dan ini menyebabkan saya agak tertekan ketika berpantang). Darah nifas juga keluar dengan lancar.

Selain itu, rahim juga cepat mengecut dan berada pada kedudukannya walaupun pantang anak kedua ni saya agak lasak kerana terpaksa berulang alik ke hospital untuk cek darah anak disebabkan anak prolonged jaundice. Alhamdulillah, berpantang dengan premium beautiful banyak membantu emosi saya lebih baik dan gembira kerana kerana tidak mengalami masalah2 seperti berpantang anak pertama.

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Lingerie yang harus ada bagi setiap wanita yang menitikberatkan kesihatan dan kecantikkan bentuk badan.

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Sejak April 2015



Testimoni 5: Ain Afiqah
* berkahwin, 26 tahun

testimoni premium beautiful corset

1) Anda seorang pengguna premium beautiful?
>> Ya, pengguna yang sangat tegar

2) Kenapa anda memilih dan memakai PB?
>> saya memilih untuk memakai premium beautiful kerana saya mengalami sakit belakang yang agak teruk disebabkan drive jauh dari Gemencheh-Senawang-Gemencheh.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Sangat memberi perubahan. Selain hilang sakit belakang, berat saya turun dah 10kg after 4bulan memakai premium beautiful. Selain itu, saya seronok sangat sebab saya dah ada keyakinan untuk memakai dress dan bertambah yakin untuk berhadapan dengan kamera dan orang ramai. Terbaikkk PB.

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama premium beautiful.
>> Pada mulanya saya mengalami healing crisis yang agak teruk. Angin kerap keluar dari badan dan saya berasa sangat letih dan lesu sepanjang hari. Saya menjadi mengah selepas melakukan sesuatu aktiviti. Saya kuatkan semangat untuk meneruskan pemakaian PB dan hasilnya sangat mengejutkan. Saya dapat melepasi healing crisis dengan jayanya. yeahhh!!! 

5) Pendapat anda tentang premium beautiful?
>> Sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan yang diperlukan oleh semua wanita.

6) Sejak bila anda mula memakai PB?
>> Sejak Jun 2016

Buat masa ni zahra share 5 orang dulu ya, nanti zahra dapatkan maklumat lagi dan kongsikan dengan uols semua. Ni bukan rekaan taw, mereka semua pengguna tegar PB. we are real testimoni.

zahra juga nak dengar apa kata uols mengenai PB. Jom cuba pakai dulu.. zahra nak offer free fitting kepada pembaca blog zahra, boleh pegang fabric PB dan juga boleh cuba pakai.

testimoni premium beautiful corset

uols tak perlu susah-susah, click je icon dibawah untuk dapatkan perkhidmatan free fitting dan free consultation dari zahra.

Love,
Zahra