Wednesday, 7 June 2017

Sabun Pencuci Dan Pemutih Pakaian - EziClean

Assalamualaikum mak-mak dan kakak-kakak..Hari ni zahra cuma nak share sikit pasal produk pencuci yang telah banyak bantu zahra dan pengguna-pengguna yang lain menguruskan kerja rumah..

Bagi suri rumah sepenuh masa, kerja-kerja membasuh ni mungkin dah jadi tiada masalah pada diorang kan.. Cuma still penat la kan kalau nak kena gonyoh/sental/berus pakaian tu kuat2..Betul tak ??

Manakala bagi suri rumah bekerjaya pulak sudah semestinya penat selepas seharian di tempat kerja.. Balik rumah nak rehat dan buat kerja yang mudah2 dan simple2 je..Betul tak?? hehe 
Penat di Office tak hilang lagi..Tapi balik rumah dah kene pikir baju dalam mesin basuh lagi, baju di ampaian nak kena lipat lagi, masak lagi, basuh itu ini lagi...alahaiii penat hihi..

Jadi ni zahra nak share lah Produk PENCUCI yang memudahkan kerja kita..Produk PENCUCI EZICLEAN..

Eziclean_sabun_ajaib_raja_zaharah

BioClenz_multipurpose_spray_murah_rajazaharah


Percaya la cakap zahra..memang Pencuci eziclean ni sangat memudahkan kerja kita..ia terdiri :

1. Eziclean Laundry - cuci pakaian
2. Eziclean Floor - cuci tandas dan lantai
3. Eziclean Dishwash - cuci pinggan mangkuk
4. Eziclean MultiPurpose

Keempat empat jenis Eziclean ni sangat memudahkan kerja-kerja di rumah..


Kelebihan Eziclean

Untuk PAKAIAN yang kotor tu..Tak perlu pun sental atau berus kuat..Hanya rendamkan je sekejap dan lepas tu basuh dalam mesin basuh..Kasut2 sekolah anak pun sama..Rendamkan je dulu dan tak perlu dah sental kuat2..Segala daki, dakwat pen, tahi lalat, kesan air milo atau kekotoran degil tu inshaaAllah akan tanggal..

Untuk basuh TANDAS dan BILIK AIR pun sama..Tak perlu dah kita nak berus atau sental kuat-kuat, Letihh hehehe..Hanya picitkan eziclean floor pada dinding2 dan lantai2 bilik air/tandas..dan biarkan ia seketika..Lepas tu,ambil penyapu yg plastik tu dan beruskan je dan bilas..Memang akan turun lah kekuningan dan daki2 pada mozek bilik air dan tandas tu..

Untuk basuh periuk,kuali,pinggan mangkuk pun mudah..Nak2 kalau yg jenis berminyak dan berlemak tu kan..Kadang2 dah basuh pun masih rasa berminyak..Tapi kalau guna Eziclean ni mesti mak2 kakak2 akan puas hati..

Segala kerja jadi ringkas, mudah dan tak memenatkan..Bila kerja2 cepat siap, cepat la mak2 kakak2 boleh rehat..Hati pun senang kann..

Testimoni Eziclean

Testimoni EziClean Laundry

testimoni_eziclean_laundry_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_raja_zaharah

testimoni_eziclean_laundry_dishwash_floor_cleaning_raja_zaharah




Testimoni EziClean Dishwash dan Floor Cleaning


testimoni_eziclean_laundry_dishwash_floor_cleaning_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_dishwash_floor_cleaning_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_dishwash_floor_cleaning_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_dishwash_floor_cleaning_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_dishwash_floor_cleaning_raja_zaharah


testimoni_eziclean_laundry_dishwash_floor_cleaning_raja_zaharah


No comments:

Post a Comment