Tuesday, 1 May 2018

Harga Herba Maharani 2018 dan Testimoni Maharani

HERBA MAHARANI


(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)

Assalamualaikum semua. Sihat ke? Zahra doakan moga kita semua sihat dan diberikan kesihatan yang baik berpanjangan. Aamiin
Hari ni Zahra nak share tentang Jamu Paling Famous kat dunia. Jamu yang zahra maksudkan ialah Herba Maharani atau boleh juga gelarkan dia pil menyengat. Herba Maharani ni kira macam adik beradik premium beautiful juga la. Dah lama taw berada di pasaran, bukan baru setahun dua malah lebih 20 tahun.

Kenapa famous? haa.. hari-hari permintaan pil menyengat ni memang tinggi. Dengan harga yang murah, pasti tak jadi masalah untuk tambat hati suami. :)

harga herba maharani 2017 dan testimoni maharani
Ni la rupa pil menyengat tuu.. hehe



MENYESAL MAKAN MAHARANI
.
.

Memang menyesal makan maharani ni sekarang. Kalau tau makan dari dulu lagi. Hubby asyik complain kenapa asyik ketat je. Fuhh!!! Terus nekad nak makan sampai tua.. hihi
Sampai camtu sekali ye ;)

Bak kata sorang customer ni, kena cuba dulu baru boleh tau kesan. Sekali cuba, pasti MENYESAL lambat cuba.


KENAPA MENYESAL?
.
.

Sebab kegunaan MAHARANI pelbagai dan menyelesaikan masalah seperti berikut;

1. Period tak teratur
2. Senggugut
3. Hormon tak seimbang
4. Membantu merapatkan rahim
5. Menaikkan peranakan
6. Menyuburkan rahim
7. Memberi kesegaran badan
8. Keputihan
9. Kedinginan seks
10. Herba selepas melahirkan anak

*** Sesuai juga untuk wanita yang belum berkahwin dan sangat-sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah.



KEBAIKAN DAN KELEBIHAN HERBA MAHARANI

1. Melancarkan peredaran darah.

2. Selaraskan kitaran haid yang tidak teratur.

3. Sembuhkan senggugut.

4. Selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan dan peredaran haid. Ini usaha untuk elakkan kemandulan.

5. Menggalakkan kesuburan secara semulajadi.

6. Kurangkan keletihan.

7. Tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.

8. Serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda.

9. Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat-ubat periuk semasa dalam pantang.

10. Sangat menyegarkan dan menyuburkan badan selepas bersalin.

11. Kecutkan rahim dengan cepat.

12. Pada yang belum berkahwin, sangat digalakkan untuk kulit cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga.

13. Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.

14. "Ubat Seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.

15. Menghasilkan daya kemutan yang sangat dahsyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa.. wow!! dahsyat ni :)

16. Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.



TESTIMONI MAHARANI - Kesan Makan Herba Maharani

testimoni maharani_www.rajazaharah.blogspot.my


testimoni maharani_www.rajazaharah.blogspot.my
credit: Hasikin Ali


herba maharani negeri sembilan, testimoni maharani negeri sembilan
credit: Aisyah Zazuri


herba maharani negeri sembilan, testimoni maharani negeri sembilan


herba maharani negeri sembilan, testimoni maharani negeri sembilan

herba maharani negeri sembilan, testimoni maharani negeri sembilan


Patutlah herba maharani ni asyik sold out, rupanya banyak sangat kebaikan herba maharani.
Selain dari itu, maharani juga membantu mengatasi masalah seperti

1. Herba Maharani membantu untuk hamil.
2. Herba Maharani membantu untuk cyst.
3. Herba Maharani membantu untuk fibroid.
4. Herba Maharani membantu untuk masalah keputihan.
5. Herba Maharani membantu meRAPATkan.
6. Herba Maharani membantu melancarkan darah nifas.
7. Herba Maharani membantu stabilkan hormon period.
8. Herba Maharani menghilangkan senggugut.

KAYA DENGAN HERBA AWET MUDA

Macam tak percaya kan. Dengan maharani semurah RM98 dapat membantu pelbagai masalah wanita. Kecil-kecil cili padi maharani ni kan.


HARGA HERBA MAHARANI

Ramai yang tertanya-tanya, berapa harga herba maharani. Dikesempatan ini zahra nak bagitaw harga terkini maharani SEKOTAK RM120 sahaja.

sekotak maharani RM120

Ada 6 bebola sekotak, 1 bola ada 50 biji. 6 bola= 300 biji penggunaan untuk sebulan

Ada yang tanya kenapa saya jumpa maharani yang lgi murah, RM98 je.

haa, untuk pengetahuan uols, RM88 tu harga lama. Sekarang harga baru RM120 sekotak.

Jadi zahra nasihatkan uols berhati-hati sebelum membeli.. pastikan barang baru ye, jangan beli stok lama.


MACAM MANA NAK DAPATKAN MAHARANI NI?

Untuk anda yang berada sekitar Nilai, Pajam, Mantin, Bangi zahra bole COD terus.. yang tinggal luar kawasan jangan sedih ye, zahra akan poskan terus ke rumah anda.

*** Pada uols yang dah pakai premium beautiful amatlah digalakkan untuk amal pil maharani ni. Kombinasi #pb dan maharani sangatlah berkesan luaran dan dalaman.. memang uummpphh!!!



CARA PENGAMBILAN MAHARANI

Disyorkan untuk ambil setiap hai sebelum makan atau sebelum tidur.
.
.
JANGAN ambil ketika kedatangan haid.


Yang Wajib Dipatuhi:

Jika ambil 10 biji sekali makan = 30 hari (waktu period jangan makan ye)
.
.
Jika ambil 25 biji sekali makan = 12 hari (habis sekotak, stop untuk bulan tersebut.. ambil semula di bulan seterusnya)
.
.
Ingat ye, sebulan hanya ambil sekotak maharani sahaja. Lepas habis period baru sambung semula.
.
.
Berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid, makan ikut cara yang sama.
.
.
Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang dibawah ni ye

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil, jika panas kurangkan dos kepada 15-20biji

2) minum lebih banyak air masak.

*** PERHATIAN: Elakkan makanan yang bersifat "sejuk" seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kaffein semasa mengambil herba maharani. Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga bole makan herba maharani. Akan tetapi dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/supplement ni selang sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda bole makan maharani selepas 4 jam. Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)


herba maharani negeri sembilan, testimoni maharani negeri sembilan

Sijil halal dan kelulusan kementerian malaysia untuk herba maharani.
.
.
Diluluskan kementerian kesihatan malaysia - MAL 200144197
Disahkan halal oleh Pertubuhan China Islamic


Jika anda berminat untuk mengamalkan herba maharani, boleh call/whatsapp/pm zahra ye
013-2809463
013-2809463
013-2809463

ataupun tak perlu susah-susah, klik je icon whatsapp di bawah untuk pm zahra

4 comments:

  1. Herba Maharani
    Hamil dengan Herba Maharani
    Te Zhi Bai Feng Wan
    Jamu Maharani Untuk Hamil
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan n9
    Herba Maharani Negeri sembilan
    Ikhtiar Hamil
    COD Herba Maharani Nilai
    COD Maharani Pajam
    Jamu Maharani
    Jamu maharani Hai-O
    COD Maharani Mantin
    COD Maharani semarak
    kehebatan Herba Maharani
    Siakap Keli
    Nak Mengandung
    Makanan Untuk Mengandung
    Jamu Ayam Hitam
    Agent Maharani Nilai
    Agent Maharani Negeri sembilan
    Herba Maharani Bangi
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan seremban
    Maharani rawat Keputihan
    Agent Maharani Zahra
    Maharani
    Cara makan herba Maharani
    Herba Maharani Murah
    Maharani Hai-O
    Maharani hai O Murah
    Maharani Untuk Atasi Masalah period tak teratur
    Maharani Untuk hamil
    Maharani Untuk Keputihan
    Siakap Keli
    Jamu Ayam Hitam
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Nilai
    Maharani Hilangkan lenguh Badan
    Herba Maharani
    Maharani Hai O Testimoni
    Agent Utama Herba Maharani Hai O
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Negeri sembilan
    Maharani Pajam
    Zahra agent maharani yang sah;

    Call/whatsapp zahra
    013-2809463

    ReplyDelete
  2. Herba Maharani
    Hamil dengan Herba Maharani
    Te Zhi Bai Feng Wan
    Jamu Maharani Untuk Hamil
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan n9
    Herba Maharani Negeri sembilan
    Ikhtiar Hamil
    COD Herba Maharani Nilai
    COD Maharani Pajam
    Jamu Maharani
    Jamu maharani Hai-O
    COD Maharani Mantin
    COD Maharani semarak
    kehebatan Herba Maharani
    Siakap Keli
    Nak Mengandung
    Makanan Untuk Mengandung
    Jamu Ayam Hitam
    Agent Maharani Nilai
    Agent Maharani Negeri sembilan
    Herba Maharani Bangi
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan seremban
    Maharani rawat Keputihan
    Agent Maharani Zahra
    Maharani
    Cara makan herba Maharani
    Herba Maharani Murah
    Maharani Hai-O
    Maharani hai O Murah
    Maharani Untuk Atasi Masalah period tak teratur
    Maharani Untuk hamil
    Maharani Untuk Keputihan
    Siakap Keli
    Jamu Ayam Hitam
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Nilai
    Maharani Hilangkan lenguh Badan
    Herba Maharani
    Maharani Hai O Testimoni
    Agent Utama Herba Maharani Hai O
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Negeri sembilan
    Maharani Pajam
    Zahra agent maharani yang sah;

    Call/whatsapp zahra
    013-2809463

    ReplyDelete
  3. Herba Maharani
    Hamil dengan Herba Maharani
    Te Zhi Bai Feng Wan
    Jamu Maharani Untuk Hamil
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan n9
    Herba Maharani Negeri sembilan
    Ikhtiar Hamil
    COD Herba Maharani Nilai
    COD Maharani Pajam
    Jamu Maharani
    Jamu maharani Hai-O
    COD Maharani Mantin
    COD Maharani semarak
    kehebatan Herba Maharani
    Siakap Keli
    Nak Mengandung
    Makanan Untuk Mengandung
    Jamu Ayam Hitam
    Agent Maharani Nilai
    Agent Maharani Negeri sembilan
    Herba Maharani Bangi
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan seremban
    Maharani rawat Keputihan
    Agent Maharani Zahra
    Maharani
    Cara makan herba Maharani
    Herba Maharani Murah
    Maharani Hai-O
    Maharani hai O Murah
    Maharani Untuk Atasi Masalah period tak teratur
    Maharani Untuk hamil
    Maharani Untuk Keputihan
    Siakap Keli
    Jamu Ayam Hitam
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Nilai
    Maharani Hilangkan lenguh Badan
    Herba Maharani
    Maharani Hai O Testimoni
    Agent Utama Herba Maharani Hai O
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Negeri sembilan
    Maharani Pajam
    Zahra agent maharani yang sah;

    Call/whatsapp zahra
    013-2809463
    www.rajazaharah.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Herba Maharani
    Hamil dengan Herba Maharani
    Te Zhi Bai Feng Wan
    Jamu Maharani Untuk Hamil
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan n9
    Herba Maharani Negeri sembilan
    Ikhtiar Hamil
    COD Herba Maharani Nilai
    COD Maharani Pajam
    Jamu Maharani
    Jamu maharani Hai-O
    COD Maharani Mantin
    COD Maharani semarak
    kehebatan Herba Maharani
    Siakap Keli
    Nak Mengandung
    Makanan Untuk Mengandung
    Jamu Ayam Hitam
    Agent Maharani Nilai
    Agent Maharani Negeri sembilan
    Herba Maharani Bangi
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan seremban
    Maharani rawat Keputihan
    Agent Maharani Zahra
    Maharani
    Cara makan herba Maharani
    Herba Maharani Murah
    Maharani Hai-O
    Maharani hai O Murah
    Maharani Untuk Atasi Masalah period tak teratur
    Maharani Untuk hamil
    Maharani Untuk Keputihan
    Siakap Keli
    Jamu Ayam Hitam
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Nilai
    Maharani Hilangkan lenguh Badan
    Herba Maharani
    Maharani Hai O Testimoni
    Agent Utama Herba Maharani Hai O
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Negeri sembilan
    Maharani Pajam
    Zahra agent maharani yang sah;

    Call/whatsapp zahra
    013-2809463
    www.rajazaharah.blogspot.my

    ReplyDelete