Saturday, 1 April 2017

SET MARINE ESSENCE - PAKEJ KECANTIKAN FROM TOP TO TOE

SET MARINE ESSENCE MENYELESAIKAN PELBAGAI MASALAH

Hi uols.. terima kasih kerana sudi singgah blog Zahra. Hari ini Zahra nak berkongsi rahsia nak buat spa kat rumah sendiri. cehwahh..
haa.. marine essence ni set spa yg wajib ada di setiap rumah masing-masing.

Set penjagaan Marine Essence terdiri daripada :

*Sabun marine essence bar (ketul)
*Marine essence body wash (liquid)
*Marine essence shampoo
*Marine essence ubat gigi

 Kesemuanya berasaskan GARAM BULUH yang sangat memberi manfaat kepada kesihatan dan kecantikan.

Memandangkan ramai client yang bertanya bagaimana untuk merawat masalah kulit badan, kulit kepala yang mereka hadapi, jadi zahra ingin kongsikan tentang kehebatan set spa (marine essence) dalam merawat, menjaga, memelihara kecantikan dan kesihatan kulit anda. opsss bukan setakat kulit malah gigi pun boleh cantik dan sihat tauuu :)


1: Nikmati Rambut Sihat, Cantik bersinar dengan Syampu Marine Essence.

SHAMPOO ME
~Kelemumur
~Rambut gugur
~Masalah kutu
~Kulit kepala gatal
~Kulit kepala berminyak

shampoo me


Kelebihan shampoo marine essence;
  • Menyihatkan dan melindungi kulit kepala dan rambut
  • Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit kepala dan rambut (Anti-Penuaan)
  • Membantu memulih dan memperbaharui sel-sel kulit
  • Mengekalkan kulit kepala dan rambut dalam keadaan baik
  • Pelembab semulajadi untuk kulit kepala dan rambut



2: Sabun marine essence bar (ketul) dan body wash (liquid) masing-masing ada keistimewaan dengan HARUMAN yang memikat, wangi dan menenangkan. Kelebihan dan fungsi kedua-duanya sangat bermanfaat pada kesihatan dan kecantikkan kulit!

BODY WASH ME
~Cerahkn kulit
~Hilangkan Jerawat
~Hilangkan bau badan
~Hilangkan hitam celah badan
~Hilangkan rasa gatal pada kulit
~Kulit lebih lembab dan tidak berminyak

body wash me


BEAUTY BAR ME
~Jeragat
~Ezcema
~Pigmentasi
~Kulit sensitif
~Bawah lengan gelap
~Kudis @ luka pd badan
~Ruam @ gatal2 badan
~Jerawat pada muka dan badan

beauty bar me


Kelebihan Sabun Marine Essence Bar & Marine Essence Body Wash:-
  • Cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
  • Hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan   buku lali.
  • Kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatal-gatal      badan
  • Antara produk terbaik untuk kurangkan kesan radang, eczema
  • Kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
  • Membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
  • Melembutkan, melembabkan dan mencerahkan kulit
  • Sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni. 



3: Nak senyuman secantik Fazura tak? hehe.. Gigi cantik, senyum pn menawan kan

TOOTHPASTE ME

ubat gigi me


Kelebihan Ubat Gigi Marine Essence :-


  • Mencegah kaviti gigi
  • Mencegah masalah gusi
  • Mencegah pertumbuhan plak
  • Menguatkan enamel gigi yang lemah
  • Menanggalkan kotoran
  • Mencegah nafas berbau
  • Menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi
  • Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut, gusi berdarah 

Disamping dgn Aromaterapi yg sungguh harum memberikan si pemakai segar sepanjang masa.
Whatsapp:
013-2809463 (zahra)


TESTIMONI MARINE ESSENCE


testimoni_marine_essence_raja_zaharah


testimoni_marine_essence_raja_zaharah


testimoni_marine_essence_raja_zaharah


testimoni_marine_essence_raja_zaharah


testimoni_marine_essence_raja_zaharah


testimoni_marine_essence_raja_zaharah


testimoni_marine_essence_raja_zaharah


No comments:

Post a Comment