Monday, 3 April 2017

INFINENCE SKIN CARE DAN TESTIMONI INFINENCE

INFINENCE (Penjagaan Kulit Anti Penuaan Terunggul)



Hai pembaca blog Zahra. zahra doakan kamu semua dalam lindungan Allah selalu. Zahra nak bagi rahsia ni.. Nak rahsia cantik tak? Rahsia Kejelitaan Abadi dengan Infinence. 

INFINENE diinspirasikan daripada kuasa alam semula jadi, Infinence Penjagaan Kulit Anti Penuan Terunggul adalah revolusi hebat penjagaan kulit yang dirumus istimewa dengan adunan 5 sel aktif tumbuhan yang unik dan luar biasa dari Perancis, dikulturkan dengan menggunakan bioteknologi berpaten yang lama-kelamaan menjadikan kulit berseri-seri, muda dan mulus.

Setiap botol Infinence mengandungi JUTAAN sel tumbuhan aktif yang merupakan satu-satunya sel tumbuhan di dalam dunia yang diperkaya dengan pelbagai ekstrak botani. Oleh sebab itu, sel tumbuhan ini adalah aktif dan mujarab yang dapat menunjukkan kesan yang memberangsangkan. Sel tumbuhan aktif ini terbukti secara klinikal mampu menghidrat, melindungi, memberikan tenaga dan memperbaharui kulit dalam masa 28 hari sahaja. 

Tingkatkan pertahanan kulit anda menentang peredaran masa dan miliki tekstur kulit yang menawan hari ini. 

. . .

Zahra ada berita baik kepada pembaca blog zahra.. nak bagi free gift..


BERITA BAIK!!!!!!!!!


WAH... Percuma SERUM bernilai RM189 dengan setiap pembelian Full Set Infinence...

infinence skincare dan testimoni infinence

Full Set Infinence



5 ASAS INFINENCE

1. Hydrating Duo Cleansing Mousse

2. 24H Hydrating Toning Essence

3. Intensive Triple Reviving Serum

4. Essential Illuminating Day Cream

5. Advanced Overnight Regeneration Cream




Antara testimoni Infinence skin care

testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

Testimoni 1; muka gebu dan tak kering lepas dicuci..Even berpeluh, muka tak berminyak.😊😊


testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

Testimoni 2; Hidung rase bersih je, no blackhead..Muka bersih je..nak make up pun malas.


testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

Testimoni 3; Skin care yang best sangat. Muka pun rasa lembut je..😊😊😊



Best tak uols bile dah tengok testimoni Infinence ni? Excited tak nak cube?? Untungnya kalau uols grab sekarang, sebabnya beli Full set Skin Care Infinence ni terus dapat FREE SERUM. HARGA MURAH sangat sampai terkejut client dengar. Kualiti setanding jenama oversea Sxx, Dxxx. & Mxxx Xxx..


testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

Macam mana rupa Infinence tu ye??  Ini la rupa infinence tu.. Besar jugak kandungan dia sebotol.. In Shaa Allah boleh tahan untuk 3-4 bulan penggunaan..




KELEBIHAN INFINENCE SKIN CARE


 Pencuci Muka Infinence

- Mampu cuci make up dan sel kulit mati  secara total



Toner Infinence

- Cepat meresap dan buat kulit terus lembab.



Serum Infinence

- Buatkan garisan bawah mata dan garisan halus di muka hilang

Cream siang & Malam Infinence
- Tidak melekit bile dipakai..

Harga Infinence sangat murah dan kualiti setanding produk skin care antarabangsa.



KEUNIKAN INFINENCE SKIN CARE


1. Dirumus khas dengan SEL TUMBUHAN AKTIF dari Perancis

2. Rumusan termaju, satu-satunya di pasaran

3. Dikultur melalui teknologi yang termaju dan berpaten

4. Setiap botol mengandungi JUTAAN sel tumbuhan aktif

5. Menghidrat, menyegarkan, menjana kulit baharu dalam 28 hari

6. 5 jenis sel tumbuhan aktif yang unik

7. Terbukti berkesan secara kajian klinikal

8. Selamat, lembut digunakan tanpa harmful chemicals

- No SD -Alcohol

- No Mineral Oil/Silicone Oil

- No Petrolatum

- No sulfatr Surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES)

- No DEA/MEA (diethanolamine/monoethanok

- No Parabens

- No MIT/MICT Preservatives

- No Artificial Colorants

KEUNIKAN INFINENCE SKIN CARE_www.rajazaharah.blogspot.my


Inilah dia 1 set infinence yang mengandungi
1. Hydrating Duo Cleansing Mousse
2. 24H Hydrating Toning Essence
3. Intensive Triple Reviving Serum
4. Essential Illuminating Day Cream
5. Advanced Overnight Regeneration Cream
testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


Harga Infinence Skin Care

1)Hydrating Duo Cleansing Mousse (RM119)
2) 24H Hydrating Toning Essense ( RM 169)
3) Intensive Triple Reviving Serum (RM 189)
4)Essential Illuminating Day Cream (RM169)
5) Advanced Overnight Regeneration Cream
(RM 189)

Total Harga 1 set Infinence RM835


****Tapi sekarang ada promosi, dengan setiap pembelian 1 set Infinence Percuma 1 botol Serum bernilai RM189.. Wow..Jimatnya..Berbaloi baloi..
😍😍😍😍



BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN INFINENCE SKIN CARE

Untuk menggunakan infinence skin care uols boleh follow step berdasarkan gambar kat bawah yer..

STEP 1 :

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my






STEP 2 :

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


STEP 3 :

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

STEP 4 : 

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


STEP 5 :

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my



PEMAKAIAN UNTUK SET SIANG

testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


Untuk set siang, kita mulakan dengan mencuci muka cleaning mouse, diikuti dengan toner essense ..kemudian pakai reviving serum dan last sekali day cream..😊😊

PEMAKAIAN SET MALAM

testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


Untuk set malam, kita mulakan dengan mencuci muka cleaning mouse, diikuti dengan toner essense ..kemudian pakai reviving serum dan last sekali overnight regeneration cream..😊😊

Rasenya sampai situ je perkongsian zahra untuk infinence skin care.. So kalau uols semua berminat..boleh contact zahra untuk special price😍😍😍😍



LOVE,

 Zahra 

❤❤❤


013-2809463
013-2809463

No comments:

Post a Comment