Friday, 7 April 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET PART I

Assalamualaikum ...Hi uols..
Hari ni Zahra nak share sikit  keistimewaan premium beautiful dan Testimoni Premium Beautiful Korset 2017 ..Tapi sebelum tu Zahra just nak introduce dan refresh sikit apa itu Premium Beautiful..


Apa tu PREMIUM BEAUTIFUL?

Premium Beautiful adalah corset pembentukan badan.
Ianya merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada :
✔LONG BRA or SHORT BRA
✔WAIST NIPPER
✔LONG GIRDLE

Terdapat 2 jenis Premium Beautiful;
✔ Premium Beautiful Classic
✔ Premium Beautiful Elegence


 Premium Beautiful Elegence

Ini  Premium Beautiful Elegence


Premium Beautiful Classic

Ini Premium Beautiful Classic


KEISTIMEWAAN UTAMA Premium Beautiful Corset :

πŸ“Œ Mempunyai teknologi FAR INFRARED RAYS yang disulam pada setiap bebenang premium beautiful. 
Jadi ianya lebih tahan lama dari FIR yang hanya dilekatkan pada fabric corset biasa.

πŸ“Œ The only corset yang dapat pengiktirafan SUPERBRAND.
Superbrand hanya akan diperolehi oleh product atau service yang high quality dan high quantity.

πŸ“Œ Rawatan alternatif terbaik untuk sesiapa yaang mempunyai masalah tulang seperti slip disc dan bongkok.

πŸ“Œ ONE STOP CENTRE di mana ianya di reka khas sebagai pakaian dalam yang memberi 30% kecantikan 70% kesihatan dan memberikan 100% keyakinan dan keselamatan pada pemakai.

πŸ“Œ Mampu dimiliki oleh semua orang yang bercita-cita untuk mempunyai bentuk badan yang kemas dan cantik.

πŸ“Œ Mempunyai jaminan BAIK PULIH seumur hidup iaitu selagi corset tersebut tidak hilang separuh kain ataupun hanya koyak sedikit, hook tercabut, tali putus atau pun tetulang corset patah, ianya boleh di hantar service secara PERCUMA dan NO HIDDEN CHARGE.

πŸ“Œ Mempunyai kuasa regangan 360 darjah di mana bila pakai premium beautiful corset, pergerakkan kita tak mungkin seperti robot ataupun kayu smile emoticon kerana dengan kuasa regangan ni kita masih boleh selesa untuk buat pergerakan seperti solat, bersenam dan sebagainya
.
Premium beautiful ni buatan mana?
Buatan Malaysia dear 😊😊


TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET 2017

Testimoni AWESOME!!!
Jangan tak percaya..
Testimoni kami bukti segalanya!
Bagaimana Premium Beautiful mampu mengubah penampilan kita??
Tanya saya..
013-2809463

Hilang Perut Berlapis bile Sarung Premium Beautiful

testimoni pb bersalin czer
3 kali bersalin ceaser; hilang sakit belakang dan cantik tanpa sengaja bile sarung premium Beautiful

testimoni pb senggugut sakit pinggang
Hilang sakit belakang dan senggugut

testimoni pb Slim dan makin cantik
Makin Slim dan makin cantik sejak sarung PB corsert😍😍😍


testimoni pb masalah peranakan jatuh dan masalah berat badan
selesaikan masalah peranakan jatuh dan masalah berat badan


testimoni pb Hilangkan senggugut yang kronik
Hilangkan senggugut yang kronik


testimoni pb Hilangkan keputihan
Hilangkan keputihan


testimoni pbHilangkan Buncit dan sakit belakang
Pemakai tegar PB Corset ; Hilangkan Buncit dan sakit belakang


Seronok kan..
Takkan uolls nk tengok je..
Kalo nk alih lemak kat badan tu..
Biar lemak duduk kt tempat yg betul..
Meh kita tlg..
013-2809463

Thursday, 6 April 2017

EZICLEAN : SET 3 BERADIK

SET 3 BERADIK SATU RUMAH
SO easy...SO clean...πŸ‘

set eziclean 3 beradik

EZICLEAN DISHWASH
  • cucian pinggan jimat dan melembutkan tangan.. sesuai untuk kulit sensitif.

EZICLEAN FLOOR/TOILET CLEANING
  • letak aje dekat daki-daki lantai, dinding, dapur, periuk dan lain-lain. Gosok dan lap pasti bersih berkilat!!

EZICLEAN LAUNDRY POWDER
  • semudah rendaman seminit je! Air baju, kasut, beg bertukar dari legam jadi putih bersih . Nak cuci emas pon boleh. Yang Pasti tak luncur emas tu.
Nak cucian pantas dan bersih berseri memang wajib ada set 3 beradik. Tiada bahan kimia. Sehebat namanya "Ezi" is "Easy".

Whatsapp 013-2809463 (zahra)

EZICLEAN TOILET & FLOOR CLEANER

Eziclean Toilet & Floor CleanerπŸ“’πŸ“’


Eziclean Toilet & Floor Cleaner

Produk keluaran Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. dalam series Penjagaan/Kegunaan Kediaman iaitu Pencuci Tandas dan Lantai Eziclean.

Para surirumah dan wanita bekerja, pasti dambakan produk sebegini yang dapat bantu mudahkan dan jimatkan masa kerja-kerja membersihkan tandas dan lantai. Betul tak??

Kelebihan:
✔bersifat alkali,
✔tidak beracun,
✔dapat menghindarkan serangga-serangga perosak
✔menjimatkan kos
✔keharuman yang menyegarkan.

Apakah keistimewaan Eziclean Toilet & Floor Cleaner berbanding dengan produk-produk di pasaran?
πŸ“ŒIa adalah formula beralkali dari USA, di mana ia selamat untuk membasmi kuman dan bakteria yang berbahaya.

Adakah produk ini bebas daripada membilas?
πŸ“ŒYa, produk ini bebas daripada membilas. Justeru itu, ia menjimatkan masa dan tenaga di samping berekonomi kerana ia sangat pekat.

Adakah bau Eziclean Toilet & Floor Cleaner ini boleh diterima?
πŸ“ŒYa, ia meninggalkan keharuman yang menyegarkan selepas menggunakannya.

Cara Penggunaan:
1)Cucian tandas:
Picitkan Eziclean Toilet & Floor Cleaner ke sekeliling mangkuk tandas dan biarkan selama 5 minit sebelum dicuci dengan air. Picit ke sekeliling untuk tujuan bilik tandas keharuman.

2)Cucian lantai:
Campurkan 1 hingga 2 penutup Eziclean dengan 4 liter air untuk mengelap lantai. Tidak perlu dibilas dengan air.

3)Lain-lain:
Campurkan sukatan ke dalam air untuk mencuci perkakas-perkakas rumah dan pejabat.

πŸ“² 013-2809463
Zahra

CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful bukan untuk dipakai ketat, sendat dan senak. Tapi perlu dipakai selesa dan memudahkan pergerakkan seharian.

Untuk dapatkan set Premium Beautiful yang sesuai dengan tubuh badan seseorang, ukuran badan diperlukan bagi menentukan size yang sesuai untuk anda.

Ada empat bahagian yang perlu di ukur dalam centimeter (CM). sila rujuk gambar di bawah :)


cara ukur badan premium beautiful

CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

Untuk mendapatkan cara ukur yang betul supaya anda mendapat saiz Premium Beautiful yang betul

Contact Zahra:
013-2809463
013-2809463
013-2809463

FREE FITTING FREE CONSULTATION!

GARLIC TABLET

πŸ‘‡GARLIC TABLETπŸ‘‡


garlic, set kepis perut

πŸ’Pati daripada kandungan aktif bawang putih yang dikeluarkan melalui satu proses teknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan serta rasa pedas dan bau semulajadi dibuang.

πŸ’Kebaikan Hai-O Garlic Tablet

πŸ˜€ Buang angin dlm badan
πŸ˜€ Pecah lemak
πŸ˜€ Menurunkan kolestrol
πŸ˜€ Singkirkan toksin dlm bdn
πŸ˜€ Agen penurun berat badan secara semulajdi

πŸ’Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.

Hai O Garlic Tablet ni sesuai untuk semua golongan usia sama ada lelaki atau wanita.

πŸ‘‰ Sebotol 80biji [500mg]
✌ Ready Stock.

Zahra 013-2809463

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL

Antara kelebihan Premium Beautiful adalah ia mempunyai teknologi Far-Infared Rays (F.I.R.) di setiap helaian benangnya.


kelebihan premium beautiful




Kebaikan F.I.R. nie banyak kepada untuk kesihatan. Fungsi utama F.I.R. adalah untuk melancarkan pengaliran darah dalam badan dan menstabilkan hormon badan. Seterusnya, mengurangkan kesakitan (seperti migrain) dan rasa lenguh pada badan.

Untuk kecantikan pula, F.I.R. banyak kepada membakar lemak badan berlebihan secara perlahan2. Sebab tu penting untuk tahu alih lemak ketika pakai Premium Beautiful. Sebab nanti senang F.I.R. nak tolong bakar lemak badan berlebihan. Kalau tak alih lemak nanti, badan payah nak terbentuk...πŸ˜‚πŸ˜‚

Sebab tu Premium Beautiful dikatakan direka berdasarkan 70% kesihatan dan 30% kecantikan.

Bila sihat dalaman dan cantik luaran, Insya Allah, keyakinan tu akan datang 100%. Badan 
kemas, tak bongkok, rasa lenguh pinggang hilang, badan rasa ringan...

Meh pm Zahra untuk pertanyaan 013-2809463

Monday, 3 April 2017

INFINENCE SKIN CARE DAN TESTIMONI INFINENCE

INFINENCE (Penjagaan Kulit Anti Penuaan Terunggul)



Hai pembaca blog Zahra. zahra doakan kamu semua dalam lindungan Allah selalu. Zahra nak bagi rahsia ni.. Nak rahsia cantik tak? Rahsia Kejelitaan Abadi dengan Infinence. 

INFINENE diinspirasikan daripada kuasa alam semula jadi, Infinence Penjagaan Kulit Anti Penuan Terunggul adalah revolusi hebat penjagaan kulit yang dirumus istimewa dengan adunan 5 sel aktif tumbuhan yang unik dan luar biasa dari Perancis, dikulturkan dengan menggunakan bioteknologi berpaten yang lama-kelamaan menjadikan kulit berseri-seri, muda dan mulus.

Setiap botol Infinence mengandungi JUTAAN sel tumbuhan aktif yang merupakan satu-satunya sel tumbuhan di dalam dunia yang diperkaya dengan pelbagai ekstrak botani. Oleh sebab itu, sel tumbuhan ini adalah aktif dan mujarab yang dapat menunjukkan kesan yang memberangsangkan. Sel tumbuhan aktif ini terbukti secara klinikal mampu menghidrat, melindungi, memberikan tenaga dan memperbaharui kulit dalam masa 28 hari sahaja. 

Tingkatkan pertahanan kulit anda menentang peredaran masa dan miliki tekstur kulit yang menawan hari ini. 

. . .

Zahra ada berita baik kepada pembaca blog zahra.. nak bagi free gift..


BERITA BAIK!!!!!!!!!


WAH... Percuma SERUM bernilai RM189 dengan setiap pembelian Full Set Infinence...

infinence skincare dan testimoni infinence

Full Set Infinence



5 ASAS INFINENCE

1. Hydrating Duo Cleansing Mousse

2. 24H Hydrating Toning Essence

3. Intensive Triple Reviving Serum

4. Essential Illuminating Day Cream

5. Advanced Overnight Regeneration Cream




Antara testimoni Infinence skin care

testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

Testimoni 1; muka gebu dan tak kering lepas dicuci..Even berpeluh, muka tak berminyak.😊😊


testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

Testimoni 2; Hidung rase bersih je, no blackhead..Muka bersih je..nak make up pun malas.


testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

Testimoni 3; Skin care yang best sangat. Muka pun rasa lembut je..😊😊😊



Best tak uols bile dah tengok testimoni Infinence ni? Excited tak nak cube?? Untungnya kalau uols grab sekarang, sebabnya beli Full set Skin Care Infinence ni terus dapat FREE SERUM. HARGA MURAH sangat sampai terkejut client dengar. Kualiti setanding jenama oversea Sxx, Dxxx. & Mxxx Xxx..


testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

Macam mana rupa Infinence tu ye??  Ini la rupa infinence tu.. Besar jugak kandungan dia sebotol.. In Shaa Allah boleh tahan untuk 3-4 bulan penggunaan..




KELEBIHAN INFINENCE SKIN CARE


 Pencuci Muka Infinence

- Mampu cuci make up dan sel kulit mati  secara total



Toner Infinence

- Cepat meresap dan buat kulit terus lembab.



Serum Infinence

- Buatkan garisan bawah mata dan garisan halus di muka hilang

Cream siang & Malam Infinence
- Tidak melekit bile dipakai..

Harga Infinence sangat murah dan kualiti setanding produk skin care antarabangsa.



KEUNIKAN INFINENCE SKIN CARE


1. Dirumus khas dengan SEL TUMBUHAN AKTIF dari Perancis

2. Rumusan termaju, satu-satunya di pasaran

3. Dikultur melalui teknologi yang termaju dan berpaten

4. Setiap botol mengandungi JUTAAN sel tumbuhan aktif

5. Menghidrat, menyegarkan, menjana kulit baharu dalam 28 hari

6. 5 jenis sel tumbuhan aktif yang unik

7. Terbukti berkesan secara kajian klinikal

8. Selamat, lembut digunakan tanpa harmful chemicals

- No SD -Alcohol

- No Mineral Oil/Silicone Oil

- No Petrolatum

- No sulfatr Surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES)

- No DEA/MEA (diethanolamine/monoethanok

- No Parabens

- No MIT/MICT Preservatives

- No Artificial Colorants

KEUNIKAN INFINENCE SKIN CARE_www.rajazaharah.blogspot.my


Inilah dia 1 set infinence yang mengandungi
1. Hydrating Duo Cleansing Mousse
2. 24H Hydrating Toning Essence
3. Intensive Triple Reviving Serum
4. Essential Illuminating Day Cream
5. Advanced Overnight Regeneration Cream
testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


Harga Infinence Skin Care

1)Hydrating Duo Cleansing Mousse (RM119)
2) 24H Hydrating Toning Essense ( RM 169)
3) Intensive Triple Reviving Serum (RM 189)
4)Essential Illuminating Day Cream (RM169)
5) Advanced Overnight Regeneration Cream
(RM 189)

Total Harga 1 set Infinence RM835


****Tapi sekarang ada promosi, dengan setiap pembelian 1 set Infinence Percuma 1 botol Serum bernilai RM189.. Wow..Jimatnya..Berbaloi baloi..
😍😍😍😍



BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN INFINENCE SKIN CARE

Untuk menggunakan infinence skin care uols boleh follow step berdasarkan gambar kat bawah yer..

STEP 1 :

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my






STEP 2 :

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


STEP 3 :

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my

STEP 4 : 

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


STEP 5 :

infinence_hai-o_testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my



PEMAKAIAN UNTUK SET SIANG

testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


Untuk set siang, kita mulakan dengan mencuci muka cleaning mouse, diikuti dengan toner essense ..kemudian pakai reviving serum dan last sekali day cream..😊😊

PEMAKAIAN SET MALAM

testimoni infinence_harga infinence skincare_www.rajazaharah.blogspot,my


Untuk set malam, kita mulakan dengan mencuci muka cleaning mouse, diikuti dengan toner essense ..kemudian pakai reviving serum dan last sekali overnight regeneration cream..😊😊

Rasenya sampai situ je perkongsian zahra untuk infinence skin care.. So kalau uols semua berminat..boleh contact zahra untuk special price😍😍😍😍



LOVE,

 Zahra 

❤❤❤


013-2809463
013-2809463